-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
jdeutsch #15806 üzenetére
"Tehát téves az állítás, miszerint a DHL (vagy bármely más szállítmányozó) jó vagy rosszindulatán múlik fizetsz-e vámot, Áfát a csomagod után!"
Irtam én olyat valahol is hogy a DHL jóindulatán múlik?
Ugyanazt leirtad amit én.A DHL-el az az egy baj van hogy külön van a szállitási dij ami nem kicsi.Bármit is csinál a kis kinai a DHL szállitási díjával nem tud mit kezdeni,ezért az mindjárt adódik is a termék árához ami nem nagy ugyan,de a kettő együtt mindjárt áfa köteles.
A freeshipping meg ingyenes,mert be van épitve az árba,tehát vehetjük ingyenesnek is.Ez ugyanaz mint nálunk pld a speedshop vagy az edigital ahol bizonyos összeg felett ingyen kiszállitják neked.Ott van külön szállitasi dij?Nincs.
Szerintem pont azzal zavarjuk össze az embereket akik itt tájékozódnak,amikor elkezdünk azon vitatkozni hogy a freeshipping ingyenes vagy sem.A valóságban az a helyzet hogy megrendelsz egy árut a webshopból az ott feltüntetett áron free shippinggel,akkor azt annyiért kapod.Kész.A számlán meg amivel küldik nincs külön szállitási dij feltüntetve,ergo akár 10$ érték is lehet a számlán,azt vámolják.Nem 10$+szállitási dij.Ez a lényeg.Lehet okoskodni hogy az nem ingyen posta,mert ingyen nem szállit senki,ezt tudjuk.Ettől függetlenül végig az egész vásárlás szállitás illetve vámolás alatt NINCS szállitási dij külön.
Fogadjuk már el hogy a free shipping az ingyenes,még ha tudjuk is hogy a háttérben beépitik az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Projektor topic
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest