Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
ez érdekelne engem a tabletemen.
Elvileg ha kissebbre állítom akkor kissebb lesz a felbontás ugyanakkora méreten? Ha nagyobbra állítom mint az alap akkor lemarad a széle a dolognak? vagy hogy működik ez?illetve jól látom hogy ha elcseszek valamit akkor reboot után eltűnnek ezek a beállítások?
Csak mert az a fura ahogy elindult a program Látom hogy az Apply gombon zárójelben ott a restart is.Reboot methodnak meg be lehet állítani hogy do not reboot . Így elvileg lehet próbálgatni és restart után visszaáll a helyes rend?
-
Dominó85
addikt
Tudod mikor nyúlkálok én a droid rendszeremhez. Így is tökéletesen megfelel. Nem szeretném téglásítani a telómat.

Kedves korábbi kollega jól kiszúrt velem a GTA Vice City-vel. Apk után még közel másfél GB adatot akar nekem lecuppantani.
No letesztelem a Sprinkle (arm v7) és a Fruit Shoot gamezekkel is a G3-at. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 lite
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

No letesztelem a Sprinkle (arm v7) és a Fruit Shoot gamezekkel is a G3-at.