-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
svgyula #140057 üzenetére
Ezt értem is, meg nem is. Ilyen esetben olyan adathoz nem férnek hozzá, amit telefonon tárolok. Banki adathoz meg így végképp nem fognak hozzáférni, mert oda egyéb autentikáció is szükséges, nem elég hozzá, hogy hálózaton van a telefon. Sztem kicsit túltolod a paranoiát, vagy ami a rosszabb, hogy már adatlopás áldozata voltál, amivel vissza is éltek. (ez esetben jogos lehet a félelmed) De kis hazánkban nem gondolnám, hogy olyan hatalmas piaca lenne az adatlopásnak, az is lehet, hogy csak én vagyok naív.
-
válasz
Rég ismerjük már egymást a fórumon, így tudhatod, hogy nem a kötözködés az életem, de most igazán irigyellek, hogy ez a problémád.
Amit leírtál problémaként, az ugyanúgy probléma folyamatosan, amikor a telefont használod.
Az, hogy tudnak téged hívni, mielőtt feloldod a telót, még kifejezetten segítség is számodra, hiszen a telefonod saját magad általi bemérése, helyzetmeghatározása is aktív lehet, ha az egyszeri tolvaj bekapvsolja, miközben próbálkozik (nem kell neked hatóság hozzá, ha engedélyezted a funkciót), szóval lopás esetén jobban is jársz így.
A hátrány tehát olyan hátrány, ami akkor is jelen van egy ilyen feltelepített program esetén, ha már feloldottad. Az előny pedig, hogy megtalálhatod a telefonod, kézzel fogható.
Elfogadom, hogy te ezt problémának tekinted, de nem látom megalapozottnak, valós problémának. -
citkar
addikt
válasz
Szerintem azért vannak akik azt hiszik, ha áram alatt van a készülék, akkor már semmilyen háttérben futó folyamat nem meglepő (az más kérdés, hogy szükséged van-e rá, netalán kifejezetten káros-e). Annyi minden fut a háttérben, még kikapcsolt állapotban is futnia kell valaminek az időzített bekapcsoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged