- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #138759 üzenetére
+1! Én is azért váltottam inkább a honor9-re a honor 8 helyett mert azon elöl van az ujjlenyomat olvasó. Nem kell hátul vakargatni
. Bár nálam segít az arcfelismerés is mert elég ránézni a kijelzőre és már feloldja. Persze éjszaka már semmit nem ér de napközben hasznos, ha koszos a kezem.
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #138759 üzenetére
Akkor a tok rossz, bár nekem más készülékem de nincs ilyen próblémám, kicsit mélyebben van az ujjlenyomat olvasó, de elérhető, még ha esetleg kicsit jobban is oda kell illeszteni az ujjam.
Másrészt nekem van pl Mi Bandon ami ha telefon közelében van nem kér jelszót vagy más azonosítást, simán lehet csúsztatással nyitni.
Autózás közben meg rossz szokás telefont nyomkodni, nyilván én most nem teszek magamra terhelő vallomást.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest