Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #138759 üzenetére
+1! Én is azért váltottam inkább a honor9-re a honor 8 helyett mert azon elöl van az ujjlenyomat olvasó. Nem kell hátul vakargatni
. Bár nálam segít az arcfelismerés is mert elég ránézni a kijelzőre és már feloldja. Persze éjszaka már semmit nem ér de napközben hasznos, ha koszos a kezem.
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #138759 üzenetére
Akkor a tok rossz, bár nekem más készülékem de nincs ilyen próblémám, kicsit mélyebben van az ujjlenyomat olvasó, de elérhető, még ha esetleg kicsit jobban is oda kell illeszteni az ujjam.
Másrészt nekem van pl Mi Bandon ami ha telefon közelében van nem kér jelszót vagy más azonosítást, simán lehet csúsztatással nyitni.
Autózás közben meg rossz szokás telefont nyomkodni, nyilván én most nem teszek magamra terhelő vallomást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest