Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Milyen joysticket vegyek?
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Gaming notebook topik
 - Milyen videókártyát?

- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

trialboj
őstag
válasz

svgyula

üzenetére
						Bocs de nem olvastam végig amit írtál, mert nagyon rosszul látod.
A hsz-ben leírtam hogy tavaly ennél jóval hosszabb túrákon is használtam, 3 éve használok telefont strava / komoot appal hogy navigáljon vagy csak felvegye az utat. Zsebben hordom, nincs bekapcsolva állandóan a kijelző, ahogy a linkelt képen is látszik ,tehát nem lehet egy wazes navihoz hasonlítani.
Háttérben szépen csendben dolgozik, és csak akkor kellene jelentősebben merüljön mikor 1-1 percre előveszem mert nem tudom az utat.Ma 40% ot zuhant egy 2 órás túrán, ez sem ok szerintem, kipróbálom legközelebb más appal.
Mindemellett lehet hogy a telefon öregedett el, és a proci nem bírja a frissített appok igényeit (tervezett elévülés?!) tehát hiába új az aksi, jobban kell dolgozzon a proci hogy fusson az app, ehhez nem értek csak egy ötlet.
Ismerősök 8-10 órás túrákat mennek, végig fotózzák, és kijönnek 1 aksival, mert modernebb a telefon, de közel sem flagship.
cappa72
Kösz, lehet nem segített a merülésen, de jó tudni h alapból ki kell kapcsolni a miui optimalizációt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - World of Tanks - MMO
 - Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Eredeti játékok OFF topik
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest