- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
svgyula #138580 üzenetére
Bocs de nem olvastam végig amit írtál, mert nagyon rosszul látod.
A hsz-ben leírtam hogy tavaly ennél jóval hosszabb túrákon is használtam, 3 éve használok telefont strava / komoot appal hogy navigáljon vagy csak felvegye az utat. Zsebben hordom, nincs bekapcsolva állandóan a kijelző, ahogy a linkelt képen is látszik ,tehát nem lehet egy wazes navihoz hasonlítani.
Háttérben szépen csendben dolgozik, és csak akkor kellene jelentősebben merüljön mikor 1-1 percre előveszem mert nem tudom az utat.Ma 40% ot zuhant egy 2 órás túrán, ez sem ok szerintem, kipróbálom legközelebb más appal.
Mindemellett lehet hogy a telefon öregedett el, és a proci nem bírja a frissített appok igényeit (tervezett elévülés?!) tehát hiába új az aksi, jobban kell dolgozzon a proci hogy fusson az app, ehhez nem értek csak egy ötlet.
Ismerősök 8-10 órás túrákat mennek, végig fotózzák, és kijönnek 1 aksival, mert modernebb a telefon, de közel sem flagship.
cappa72
Kösz, lehet nem segített a merülésen, de jó tudni h alapból ki kell kapcsolni a miui optimalizációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest