Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- ASRock lapok általában
- Akciókamerák
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Eléggé...16/16 Kbps-ra lassítanak. Ahhoz képest, hogy Telenoros hálózatot használják, ahol 32/32-re lassítanak nem a legjobb.
Ha 3GB-ot elhasználnék egy hónapban akkor a Telenor Hipernet startot választanám 3E-ért.
Most végül is ezzel a Reload nettel tesztelem, hogy mennyi megy el egy hónapban aztán lehet váltok.Régebben említettem, hogy a Thl W1+ novemberi, orosz fórumos romjával fakóbban a színek. Most újra felraktam és most teljesen jók, pedig semmit nem állítottam. Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? Van egy olyan érzésem, hogy ez nem általános.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest