-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Ezt mind tudom, nem csak nagyvárosban használom, viszont mindezek ellenére van ahol kb 2 éve csak 3G+-m volt, de időközben 4G lett, pedig végig B20-t nélkülöző készüléket használtam és használok a mai napig.
Vidéken sem török össze, ha 3G+-t látok, vagy ha nagy ritkán nincs mobilnetem. Persze, ha valaki életvitelszerűen tartózkodik olyan helyen, ahol szükséges a B20 a mobilnethez, neki célszerű ezt támogató készüléket vásárolnia, másnak meg nem.(#136555) ungawa :
Hogy hol és mit fejlesztenek azt nem tudom, csak a saját tapasztalatom tudom megosztani.
Korábban volt egy B20-as topik, ahol sok felhasználó összeszedte a tapasztalatait, mely területeken, mely szolgáltató melyik frekit használja, de nem tudom a pontos topik nevét, ha vásárlás előtt állsz és nincs a közeledben okosmobil, amivel ellenőrizheted a frekvenciákat, akkor azt a topikot ajánlom. -
viktorhu
veterán
Városokban a beltéri lefedettség miatt is a B20-at építik a szolgáltatók. Át is vált sok helyen a telefon b20-ra épületen belül akkor is, ha kint még 1800-ra csatlakozott. Vidéken meg, ahogy Te is mondod, nincs annyi torony, hogy a magasabb frekvencia lefedje a területet. Sokszor a szomszéd falu tornyára csatlakozik a telefon, így a 900 és a 800 MHz-es hálózatokat látja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest