- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Asztrofotózás
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Ezt mind tudom, nem csak nagyvárosban használom, viszont mindezek ellenére van ahol kb 2 éve csak 3G+-m volt, de időközben 4G lett, pedig végig B20-t nélkülöző készüléket használtam és használok a mai napig.
Vidéken sem török össze, ha 3G+-t látok, vagy ha nagy ritkán nincs mobilnetem. Persze, ha valaki életvitelszerűen tartózkodik olyan helyen, ahol szükséges a B20 a mobilnethez, neki célszerű ezt támogató készüléket vásárolnia, másnak meg nem.(#136555) ungawa :
Hogy hol és mit fejlesztenek azt nem tudom, csak a saját tapasztalatom tudom megosztani.
Korábban volt egy B20-as topik, ahol sok felhasználó összeszedte a tapasztalatait, mely területeken, mely szolgáltató melyik frekit használja, de nem tudom a pontos topik nevét, ha vásárlás előtt állsz és nincs a közeledben okosmobil, amivel ellenőrizheted a frekvenciákat, akkor azt a topikot ajánlom. -
viktorhu
veterán
Városokban a beltéri lefedettség miatt is a B20-at építik a szolgáltatók. Át is vált sok helyen a telefon b20-ra épületen belül akkor is, ha kint még 1800-ra csatlakozott. Vidéken meg, ahogy Te is mondod, nincs annyi torony, hogy a magasabb frekvencia lefedje a területet. Sokszor a szomszéd falu tornyára csatlakozik a telefon, így a 900 és a 800 MHz-es hálózatokat látja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged