- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
válasz
sasa311 #13601 üzenetére
Miután a felmerült probléma, nem Téged és nem is engem érint, hanem Simon02 forumtársunkat, a döntés is az Ő kezében van, mármint visszaküldi, avagy megtartja, csupán próbáltam rávilágítani arra, mivel jár (járhat) az ha visszaküldi a készüléket. Maga írta, a kijelzőn a "piszok" (5x2 pixel kb 0,4 x 0,2 mm) "Szerencsére a szélén van, de azért elég zavaró! " Természetes a reakciója, de azért együtt lehet vele élni, a másik lehetőség a vissza küldés, a harmadik pedig amit már ajánlott valaki, az ár egy részének vissza kérése, mint értékcsökkenés. Ami a kínaiakat illeti, részben osztom a véleményed, de ez esetben nem hibáztatom a mixeshopot, (évek óta van kapcsolatom velük és abszolút korrekt partner) mivel a keresleti oldal jelenleg lényegesen meg haladja a kínálati mennyiséget, így nincs ideje minden egyes a gyárból kapott új készüléket átvizsgálni, (nem is gondolnám hogy feladata lenne) mert akkor meg azt reklamálnád (én is) miért "ül rajta" napokig miért is nem küldi már?!
Üdv: DJ
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest