- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg ez a telefon, pont ilyen árban, rögzítettem is a táblázatban. A feleségemnek vettem. Tökéletes kis masina, mindennel fel van szerelve. Az MTK 6575 proci teljesen megfelelő, gyors folyamatos a működése.
Wifi erős, a GPS az általam leírt módszerrel (1 oldal) 10 ! másodperc alatt jelet fogott, stabil. Android 4.0.4 van rajta, ezen a feleségemén a legújabb 20121109 firmware van már telepítve. A THL fejleszti a firmware-t ehhez is folyamatosan, az oldalukról letölthető. Igaz angol nyelv van rajta, dolgozom a magyarításon, de morelocale2-vel is elégséges szerintem az alapvető kezeléshez.Itt van két jó minőségű videó a készülékről:
Fehérben:
[link]Feketében:
[link] -
feca81
aktív tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
lényegesen jobb választás, mind proci mind memória tekintetében... ráadásul a gyártó is ismert. A 3 közül biztos ezt választanám, de azért én megnéznék még több tucat telefont. Bár ár-értékben magánvéleményem szerint eléggé kiemelkedő. Hirtelen nem tudnék jobbat ajánlani ebben az árban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest