- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
azért az "ajándék" túlzás.. . 2 év hűségemet adtam érte cserébe. ez volt a 0Ft-os telefon, amit lehetett választani az évfordulóra. és mit hoz a sors, átmenetileg be is üzemeltem volna, (céges flotta, magán flotta is pannonos) mire kiderül, hogy kedves cég munkatársai vették a fáradságot, időt, pénzt nem kímélve ügyködtek rajta egy sort, ha már gyárilag benne van a 2 sim, ők letiltsák, lematricázzák, eldugaszolják, ragasztóval is bekenjék, mert ők a pannon gsm. szerintem óriási királyság, minden tiszteletem, hűségem és fogyasztói lojalitásom az ilyen cégeké

hát csoda, hogy egyből beidegesedtem??? tisztára idegállapotba kerültem.a másik kérdés furmányosabb: ebben már annyira modernek az ikonok, hogy négyzettel és háromszöggel tulajdonképpen minden funkciót ki tudtak fejezni, legyen az térerő, töltöttség, wifi, akármi. régen grafikus elemekkel, ne adj isten 3D effektel, színekkel megtoldva tették lehetővé az akkor élt ostoba embernek ezen dolgok differenciálást, a mai kor emberének erre semmi szüksége, mert ő TUDJA, hogy mi micsoda. a következő modelleken még ezt is elhagyják szerintem, addigra a korszerű ember már ÉREZNI fogja, mi a stájsz a telójával. (hosszú távon meg ő maga lesz a telefon).
szóval ezeket szerettem volna visszacsinálni, de rájöttem, hogy felesleges szembe úszni az árral, ki kell ülni a partra. hosszú távon megoldást egy nyomógombos "butatelefon" jelenthet, sajnos ebből amióta nincs symbian s60, tényleg ostobán buta telefonokat kreáltak.
ezt az egyet tisztelem az iphoneban, ha most kiolvasztanák az iphone 1-el befagyott Yetit és kezébe nyomnák a legújabb 7-est (?), szinte szemrebbenés nélkül tudná használni, míg az androidot szinte frissítésenként újra kell tanulni. mindig eszembe jut róla a vak gyerek, akinek a szülei hetente átrendezik a szobáját, mondván, neki is kell a változatosság

de hát telefont nem is munkaeszköznek szánják - az maga az ember -, hanem a maradék figyelmének, idejének, gondolatainak becsatornázására
ahhoz meg az a jó, ha minél többet nyomkodja, bíbelődik vele, mint tamagocsi és a gazdi, a két elválaszthatatlan szimbióta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Formula-1
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ahhoz meg az a jó, ha minél többet nyomkodja, bíbelődik vele, mint tamagocsi és a gazdi, a két elválaszthatatlan szimbióta.