- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hungobungo #12440 üzenetére
Nekem behal a telepítés CWM alól. Először Installing update aztán rögtön Installation aborted. Semmi hibaüzenet csak nem teszi fel. Már vagy 20 féle variációt kipróbáltam. Ha átnevezgettem a BART által készített zip-et, ha kiszedem a build-prop-ot ha nem, ha csak apk fájlokból csinálom a fordítandó zip-et odex-ek nélkül, ha mindent odamásolok. Kipróbáltam egyetlen Calculator.apk+Calculator.odex+build.prop azzal is ezt csinálja. Pedig a BART hibátlanul végigmegy
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo, benne lennél abban, hogy összefoglald szépen megfogalmazva, helyesírásilag, esztétikailag összeszedve, összerendezve ezeket a hozzászólásokat és kiegészítéseket, egybeolvasztva azokkal, amiket még hozzáfűztél később, és így kitennénk az első hozzászólásba? Vagy írsz róla egy cikket a blogodban, és az arra hivatkozást tennénk ki az első hsz.be?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Hálás köszönet érte!
Online módosítás követésre nem lehetne megoldás, hogy dropboxba teszed és ha frissíted magadnál frissülne az online verzió is? És akkor mindig a frissítetthez férne hozzá akit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest