- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BrandonXXV #119699 üzenetére
Próbáld meg megnyugtatni magadat azzal, hogy ha egyszer megveszed, utána nem kell nézned már telefont. Sőt, vásárlás után már nem is szabad szétnézni, mert minden nap tartogat újabb és újabb ajánlatot, mindig lesz jobb ajánlat ugyanannyiért.
Ez egy ilyen sport.A redmi3 egy igen jól összerakott telefon (mellettem ülő kollégának ilyen van), de ha használsz mobilnetet, és elvárod a 4G minél szélesebb használatát, akkor a b20 lehet egy anti-redmi érv.
Nekem a P70-a design is tetszik, szeretem a szögletes formákat (lehet, hogy kocka vagyok?
).
Összeszerelési minőségben nekem a redmi 3 meggyőzőbb.
Úúúútálom azonban a tálcás sim/sd kezelést. Meg a dual sim vagy sinfe sim+sd kombinációt.Spec. nekem nem szempont a minél magasabb verziójú droid.
Mivel sok zenét hallgatok ezért a fizikai sd mellőzése nekem nem lehetséges.
Ha mindenképpen P70 vs Redmi3 kényszerhelyzetem lenne, akkor a P70 mellett tenném le a voksom.Tudom, ez nem feltétlen segítség, de legtöbb ember ilyen dilemmákat (dilemholnapokat) él át.
Ja, ebben a sportban mindig a kompromisszumok vállalása a kulcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest