Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Próbáld meg megnyugtatni magadat azzal, hogy ha egyszer megveszed, utána nem kell nézned már telefont. Sőt, vásárlás után már nem is szabad szétnézni, mert minden nap tartogat újabb és újabb ajánlatot, mindig lesz jobb ajánlat ugyanannyiért.
Ez egy ilyen sport.A redmi3 egy igen jól összerakott telefon (mellettem ülő kollégának ilyen van), de ha használsz mobilnetet, és elvárod a 4G minél szélesebb használatát, akkor a b20 lehet egy anti-redmi érv.
Nekem a P70-a design is tetszik, szeretem a szögletes formákat (lehet, hogy kocka vagyok?
).Összeszerelési minőségben nekem a redmi 3 meggyőzőbb.
Úúúútálom azonban a tálcás sim/sd kezelést. Meg a dual sim vagy sinfe sim+sd kombinációt.Spec. nekem nem szempont a minél magasabb verziójú droid.
Mivel sok zenét hallgatok ezért a fizikai sd mellőzése nekem nem lehetséges.
Ha mindenképpen P70 vs Redmi3 kényszerhelyzetem lenne, akkor a P70 mellett tenném le a voksom.Tudom, ez nem feltétlen segítség, de legtöbb ember ilyen dilemmákat (dilemholnapokat) él át.
Ja, ebben a sportban mindig a kompromisszumok vállalása a kulcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Filmvilág
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).