Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felegyhazig
csendes tag
válasz
akos727 #119217 üzenetére
4 és 4.2" kijelzőméret után mindenképpen nehéz lesz az 5.5"-os lapostévé. Sajnos nehezen szokom hozzá az új dolgokhoz. Azt nézegettem, hogy a nagyobb házas 5"-os telefonok 142-145 mm magasak, a kisebb 5.5"-osok meg 148-150mm, ez különbség még talán belefér...
Nemrégiben egy informatikus rám hozta a frászt a telefonok biztonságával kapcsolatban, ezért kissé rákattantam az ujjlenyomat olvasóra, ez erősen korlátozza az elérhető modellek számát. Ha azt mondjátok, hogy felesleges, rossz, hülyeség, hiszek nektek.
Ha a leírás (pl. Aliexpress) nem említi a karcálló kijelzőt (pl. Gorilla Glass), akkor biztos nincs is?
Ha a leírásban nem szerepel a Glonass, akkor biztos nem alkalmas a készülék a vételére?
Egyelőre a THL T7 tetszik leginkább, de magyarul nem találtam róla semmi értékelhető információt. Mennyire ismert a THL?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Rode Mikrofon - RØDE NT-USB+ Professzionális kondenzátor USB mikrofon
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest