Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
MrChef
üzenetére
Mazdát sokan vesznek, persze Toyotát többen.., nem igazán passzol össze a kettő.
A Huawei meg odaért szerintem, csak még mindig sokan azzal a berögződéssel küzdenek, hogy ez akkor is csak egy kínai...
A Samsung meg csak egy koreai volt... Szóval tökmindegy... A piac majd eldönti.
Én pl nem vennék se Samsungot, se iPhone-t, de mondjuk van pénzem.. Mit vegyek? Na, ez egy piaci rés is lehetne... Nem tudom hányan vannak pl ezzel így

Nézzük a piacot, legyen prémium , nézzen ki jól, használható UI-t kínáljon, de azért mégse ismeretlen gyártó cucca legyen...
KB ennyi, én ezen logika mentén a Huawei, vagy az LG palettájára jutok... Vannak még így páran hidd el..
/ és direkt nem említem a Xiaomi-t most, mert mondjuk szempont minden lefedése...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest