Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Teljesen a játékosok szolgálatában
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubcsi56
csendes tag
-
Bubcsi56
csendes tag
válasz
fateless
üzenetére
Persze megpróbálok lőni vele, kellene egy könnyen kezelhető hely, lehetőleg regmentes, ahova föltolom. A hét végén lesz inkább időm, addig nem ígérek tutit.
Egyébként látatlanba jósolható, hogy ez is kb. az átlagos kínai 8mpx (interpolált 5mpx?
) színvonalát hozza. Beállítási lehetőség ugyan van egy rahedli benne, de még nem tartok a teljes áttanulmányozásnál, próbánál meg pláne. Nekem a kamera annyira nem volt szigorú kritérium. A régit is csak akkor használtam leginkább, ha összetörték a kocsimat és megörökítettem a végeredményt
.
De igyekszem alkotni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- EAFC 26
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) színvonalát hozza. Beállítási lehetőség ugyan van egy rahedli benne, de még nem tartok a teljes áttanulmányozásnál, próbánál meg pláne. Nekem a kamera annyira nem volt szigorú kritérium. A régit is csak akkor használtam leginkább, ha összetörték a kocsimat és megörökítettem a végeredményt
.