Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Valami baja van a tápomnak
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
elfelejtette #116126 üzenetére
Láthatóan mást jelent mindenkinek az, hogy "mindennapi használat".
Számomra egy mostani ilyen "alap" hardverrel (4 mag + 1 GB RAM) szerelt telefon belakás után 500+ mega szabad memóriával rendelkezik, ami nekem már elég a gördülékeny működéshez. (Legutóbb az MT6580-at próbáltam, és az én szerény igényeimet az is kielégítette 5.1-es Androiddal.)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Hát igen ez szubjektív....de azért ma már szerintem is elvárható egy középkategóriától is a 2GB és 8mag....és igen fel lehetne sorolni olyan készüléket is ahol a 4 mag erősebb mint egy elavultabb cpu-ból 8....
-
Outlander
addikt
válasz
Nálad mennyit eszik a stock rendszer? Nálam 6-800 körül.... felteszel egy gmail-t, egy naptárt, egy értelmes launchert, egy chrome-t, dropboxot, egy qr olvasót, egy vibert és már ki is fogytál a ramból..
És csak a "legfontosabbakat" mondtam, nem hogy egy óra/időjárás app, facebook + messenger, bármelyik navigáció vagy traffipax jelző, airdroid, esetleg ea szolgáltatód appja h tudd mennyi van a keretedből, stb stb stbA bivaly erős 4 magos csak 1 ghz-es, fullon dolgozik bármit is csinálsz...
De persze, vannak akik szeretik ha fáj, oda bőven elég egy galaxy mini is, a maga 192mb ram + 800mhz-es procijával..
Akkor szokott az lenni, h csörög a telefon de a sötét a képernyő és nem tudom felvenni, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest