Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
üzenetére
Szia! Csak egy kérdés: a bejövő hívásoknál is tudja? Szerintem ő arra gondolt ami a határvidéken igen gyakori probléma, a térerő! Ugyanis a kedves szomszéd szolgáltatók előszeretettel lövik túl a saját jelüket a határon, ezért a telefon simán átvált a külföldi szolgáltatóra és az 1bit-es luzernek úgy elviszik a pénzét akkor is ha ő nem hív senkit, hogy öröm nézni! A "roming"-nál ugyanis akkor is fizetsz ha téged hívnak! Az ilyen esetben ráadásul el sem kell hagynod az országot és mégis romingolsz. Ezért a határ menti megoldás a szolgáltató kézi megadása. Ha automatán marad akkor a térerő dönti el ebben az esetben! Robot ide, robot oda a tulajon kívül senki nem tudja valóban külföldön van vagy csak szívatják
Nekem is volt ilyen a határ mentén és aki nem figyel az fizet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem is volt ilyen a határ mentén és aki nem figyel az fizet.