Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Én csak és kizárólag a rádiós részével nem vagyok kibékülve, mert kevésbé lefedett területen nagyon kis térerőt produkál sajnos és a közeljövőben néha elég fontos lenne, hogy ez ne így legyen. Hogy konkrét példát mondjak: Alföldön toronytól néhány km-re lakáson belül többnyire 0 térerő (telefonálás sem megy), kint maximum edge. Más telefonokkal (Huawei Y530, Y300, Sony M2) ugyanott, ugyanannál a szolgáltatónál lakásban simán lehet telefonálni, kint hasít a 3G, utóbbinál a 4G is működőképes kültéren.
Minden másban tökéletes, nem is kell jobb. Egyelőre bepróbálkozom majd egy kültéri irányított antennával, később úgyis szükség lesz rá a modemhez, de remélem ideiglenesen a V5 is 3g képes lesz ott.
Alapvetően nem adnám 2Gb ram alá, de gyakorlatilag az esetek 99%-ban csak telefonálok, e-mailt olvasok, meg kv közben megnézek 1-1 híroldalt. Erre elégnek kellene lenni az 1GB ramnak is, még Android alatt is. Mondjuk a maradék 1%-ban meg pl navi közben lehet kevés lesz, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest