-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
válasz
b0bcat #110119 üzenetére
Nem tudom a számlám "top-up" -e.
Általad írt 3. verzióval vásároltam eddig paypal-on be van állítva a bankom vált dollárra.Rögtön a következő válaszban viszont írta is Beni2360 amiért felmerült bennem a kérdés!
"A legjobb ha €-ba viszed végig a vásárlást, de szerintem a PayPal-on is az € kellene választani. Akkor nincsenek keresztváltások."
Azért van bajom vele mert euróban magasabb árra jön ki ugyan az a jelenlegi árfolyamokon."A magyar bankok Ft számláról való külföldi vásárlásnál € indítása van."
Ez esetleg biztosan tudható nekem K&H kártya van a paypal-hoz rendelve...ott is ez az eljárás?Dollárban vásároltam már vele ott nem tűnt fel ez a dupla váltás de akkor EU-n kívülről rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest