Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
gipsztigris #109831 üzenetére
Már bocsi, hogy megkérdezem mivel foglalkozol, hogy rá érsz napi 3 h telefonálgatni.
Mindig csodálkoztam, hogy mivel foglalkozik az aki egész nap nyomkodja a telefont és Du-ra már lemerül. -
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #109831 üzenetére
A kérdés teljesen jogos.
Ami azt illeti, a nap kb. 95%-ában áramforrás közelében vagyok, ráadásul egy töltő is van nálam mindig, plusz az autókban is tartok egy-egy autós töltőt.
Ez a nagy akkuidő dolog tehát inkább amolyan fétis-féleség nálam.
A 4,5 óra képernyőidő magában valóban nem nagy kunszt. De mellé azért nem átlagos a 8+ nap készenlét.
Járt már nálam pár az átlagosnál (névlegesen legalábbis) nagyobb kapacitású akkuval szerelt telefon, de ehhez foghatót nem tudtak produkálni.
Az én fogalmaim szerint a 6 óra feletti képernyőidő már igen jónak számít, de a készülékek többsége ott már ki is kapcsol, nem pedig ketyeg tovább napokig.
Két dolgot állapíthatunk meg:
1) Én nem nyúzom a telefonokat fogyasztásilag.
2) A szóban forgó telefonnak a nagy kapacitású akku és az alacsony fogyasztású proci is - a jelek szerint - az erőssége az akkuidő tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest