Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
cappa72 #108767 üzenetére
Igen kinek mi a felesleg, nekem fontosak a felsoroltak, neked nem.
Most még appok jelentik a fő kockázatot vírusok terén, vagyis nem teljesen mert más vírusok is vannak már, előbb utóbb ugyan az lesz, mint PC-n alap lesz a víruskereső a telefonon.
Cleaner szintén jó, kitörli a programok által hátrahagyott felesleges fájlokat, persze tudom egy fájlkezelő programba végigböngészheted és megteheted ugyan ezt. Összesen amúgy 17+5 MB-ot foglalnak, ami szerintem nem sok.
Tűzfalat kihagytad, ami szerintem szintén hasznos, játékok alatt letiltható a reklám és a háttérben futó felesleges adatforgalom.
Ilyen erővel meg tényleg felesleges sok mindent feltelepíteni, mert úgy is csak erőforrást használják, lehet használni AOSP-t 1-2 nélkülözhetetlen programmal, én nem vagyok ilyen, nekem már a lámpa is hiányzik a legörgethető gyorsmenüből, pedig próbáltam elhiheted. App drawer se hiányzik, jól megvagyok nélküle (bár AOSP-n Smart Launchert használtam amiben rendszerezhetők az appok legalább).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest