- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
freelancer68 #108597 üzenetére
Szia. Mostmár elég sok kínai gyártó szolgáltat rendes szupportot a készülékeihez. Forum, gyári romok megosztása, nyílt forráskód, stb... Fontos szempont. Ami viszont a mi topikunk szempontjából fontos, az az, hogy nem nagyon szoktunk olyan telefonokat ajállani amik nem lettek "kipróbálva" értsd az ajánlott telefonok régebben mindíg így néztek ki: Ismert gyártó min. 2. vonalbeli, hazai közösség, lehetőség szerint gyári szupport. Ezeken kívül mindíg voltak vállalkozó kedvű (kalandor szellemű) kollégák akik bevállaltak 1-2 ismeretlen/3-4 vonal beli készüléket berendelte és megosztotta a tapasztalatait.Nemcsak az első benyomásokat, hanem a hosszabb távúakat is. Így az idetévedők kisebb eséllyel futottak lukra. Vagyis nem bisztos , hogy célravezető ár és spec. alapján valamit ajállani.
-
Zeki
nagyúr
válasz
freelancer68 #108597 üzenetére
Nézd, Kínában az rak össze jó hardveres telefont, aki letud gyártatni valahol x ezer darabot.
Aztán hogy az hogy van optimalizálva, minőségileg összerakva, szoftveresen updatelve... az egy videobemutatóból nekem nem derül ki.
Persze ajánlgatni bármit lehet, hiszen vannak vállalkozó kedvű magyarok, akik "mindent" megvesznek, letesztelnek ha megtetszik nekik, de én nem ilyen vagyok.
Kíváncsi vagyok, ebbe ki száll bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest