Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Én is Kecskeméten élek és szintén ezért szoktam írni,
ha kell mobilnet a telódra, akkor csak olyat válassz, ami 4G-s és tudja az összes hazai frekit,
különös tekintettel a 800Mhz-re.
Más:
Pár napja kezembe a Mlais M52
Még nem költöztem bele, de 1 4G-s vodkás kártyát toltam bele.nagyon jó a kijelző, térerő, wifi erőssége.
Kamera jobb mint az Umi Hammer,
majd készítek tesztképeket, hogy összetudjam hasonlítani. (V5, A820, meg esetleg ami még a kezem ügyébe akad)
Telefon hangossága hangja rendben van, nem visszhangzik ...... S3![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akku kamu, kisebb mint a P6000-é súlyra is, pedig nagyobbnak írták, de ez nem érdekel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kézbe fogva nagyon jó, nem gondoltam volna hogy 5,5" telefont is használok.P70-et néztem / fogtam áruházakban, kijelző szélének nem semmi éle, szöglete van, szinte vág,
nem igazán esik kézre, pedig az 5"
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)