Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
Pítőr
üzenetére
no
a bejegyésemben kint volt de addig szerkesztgettem még jól el..(rontottam)(majd javitom), levett fényerő mellett csak wifi használattal ki lehet belőle hozni 7,5 órát, ha már fényerő rajta, és megy a 4G is akkor 3-4 óra, átlagos használattal auto fényerőn pedig kb 5,5 óra, este pontosan 2% ot esik menetrendszerűen
( itt azért megjegyzem, hogy a coolpad F1 et leraktam este 100 al és reggel 100 on volt akár rajta hagytam a wifit akár nem...) 2 simmel használom
ha mondjuk játszok is az szivja rendesen, illetve a 4G is érezehetően többet kér enni
összességében nincs rá panaszunk ( talán mondhatom igy ,a többiek nevében is) , lévén szó 5,5 " ról és FHD..talán itt még meg lehet jegyezni, pár embernél előfordult ( nálam is az elején ) hogy mikor újrainditottam a telót mondjuk 30% nál , újrainditás után már 20 at jelzett, de ez valahogy beállt...legalábbis nálam..
szerk : az esti merülés lehet az miatt van hogy a dupla koppos ébresztés be van kapcsolva ( ez most jutott eszembe)
na majd kipróbálom, hogy leveszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Samsung kuponkunyeráló
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a bejegyésemben kint volt de addig szerkesztgettem még jól el..(rontottam)(majd javitom), levett fényerő mellett csak wifi használattal ki lehet belőle hozni 7,5 órát, ha már fényerő rajta, és megy a 4G is akkor 3-4 óra, átlagos használattal auto fényerőn pedig kb 5,5 óra, este pontosan 2% ot esik menetrendszerűen
na majd kipróbálom, hogy leveszem