- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Graphics #100126 üzenetére
Kínaiaknál az "inspiráció"
nem bug, hanem feature. Engem nem igazán izgat, annyira kevés az originál dizájn ebben az iparágban, hogy a stabilitás, szoftveres támogatás, jó ár kombóval megvehető vagyok. A ZTE V5 sem egy túl eredeti cucc, mégis bőven megéri az árát. Ezen kívül kisebb méretű, korrekt hardverrel ellátott telefonból annyira gyér a választék, hogy a G2 simán benne van abban a 3-4 típusban, amit anyósnak el tudok képzelni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics #100126 üzenetére
Sztem csak rájöttek az kínán kívüli vevők felhasználói szokásaira, igényeire, és csináltak egy portoló csapatot. Az egyik kisebb elephone is úgy presell hogy belengetik rá a CM-et.
Mondjuk amúgy is látványosan fejlődik a cég, másfél éve volt 3-4-5 modelljük, mostmeg követhetetlen már hogy mennyi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest