-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit1973
aktív tag
Én kiránduláshoz a Navitelt használom. Az például nem is használja a beépített iránytűt. A GPS-t használva, az elmozdulásokból állapítja meg az irányt. Az iGO sem használja. Nem tudom milyen navi program van aminek kell ( Maps kivételével ) a digitális iránytű. Én még eggyel sem találkoztam.
-
Stanley-B.
őstag
-
DJGABI
addikt
-
lor
tag
-
DJGABI
addikt
"Az Android ugye tudja..."
nono amennyire én tudom a droid ennyire azért nem plug&play. Ha alapból benn van az adott driver a rendszerben (kernelben) akkor működik, amúgy meg csinálhatod magadnak. Meg ebben a forrasztgatásban se vagyok biztos hogy működne egyáltalán (inkább ez az all-in-one megoldás terjedt el, utólag sztem bővíthetetlen így hardver szinten).
-
-
robit1973
aktív tag
Én nem használtam semmire, csak néha a Google Maps-ben az utcanézetnél, úgyhogy szerintem nem fog hiányozni. Te mire használnád?
(#3600) berigazek: A program főlépernyőjén ha rányomsz az alkalmazásokra, akkor a következő oldal tetején lévő legördülő menüből válaszd ki a " Felébresztések száma " és az " Ébrentartás ideje " menüpontot. Ha ebben a kettőben találsz olyat, ami nem reális, akkor azokat a progikat szerintem szedd le.
-
Stanley-B.
őstag
nem lehet kijátszani, ennyi a PayPal díjszabása.
Az összeget a fogadó féltől (eladó) vonják le.Most a másik oldalról írom a megközelítést (van nemzetközi webshopom paypal fizetéssel), ezek az opciók játszanak:
- a PayPal díját belerakod az árba. Így az áraid magasabbak lesznek, ami hátrány, mert jó pár tahó kitalálta, hogy alacsonyabb árakat ad meg és majd szépen rádveri a PayPal díját a vásárlás véglegesítése előtt.
- nem rakod bele a PayPal díját az árba, hanem szépen vásárlás során felszámítod, ha ezt választja a vevő (esetedben is ez történt). Ez csábító, csak később derül ki, hogy férges az alma, de kezdésnek jól néz ki az alacsonyabb ár.
- egyáltalán nem fogadsz el PayPalt, így el fogsz esni egy csomó potenciális vásárlótól, akik abban a tudatban élnek, hogy ha nem Paypalen fizetnek, akkor át lesznek vágva.Megoldás: alternatív fizetési mód választása, bankkártyás ha van, vagy átutalás. Ez nem fog eljönni, mert hosszú évek során sikerült beleverni az emberek képzetébe, hogy csak a PayPal a biztonságos. (mondjuk erre a sok hülye csaló is rásegített, aláírom).
-
Jazz
veterán
Ezen az oldaon sajnos nagyon kicsi a választék. [link]
A teló innen lesz, de a többit máshonnan kell beszereznem.
Esetleg közvetlenül a gyártótól, hozzávaló fólia, autós töltő, BT headset, meg ilyen gumis tok, galaxy s-nél láttam ilyet. Kiteszed a műszerfalla a km óra és a ford. mérő közé, és nem csúszik el
és tartó sem kell.
Vagy ilyen bizbaszok beszerzéséhez tudtok valami jó helyet, ahol nagy a választék? és persze olcsó is, meg jó.
Jesszus, itt milyen árak vannak? Autós töltő 80 cent??? Meg kijelző védő fólia 1$??? Csak minket rabolnak le itthon, ezen árak 20x-osával???
-
robit1973
aktív tag
Nem innen rendeltem, mert mire válaszoltak, addigra megrendeltem máshonnan ( a gyártótól ). A free shipping szerintem ránk is vonatkozik, de ilyen esetben a szállítás általában mindenhol 2-3 hét minimum. Nekem nem volt ingyenes szállítás, viszont olcsóbb volt a telefon. A végösszeg kb. egyforma.
-
Jazz
veterán
HTC ONE X kilőve.
Akkor maradt a 6577-es iHTC Titan II V12 Plus MTK6577 vs. 6575 ZeonTouch Titan X825a MTK6575
Ti melyikhez nyúlnátok? A Zeon érintése egy picit drágább a 6575 ellenére. Hogy tudom megnézni hogy a V12 kapható e, és nem csak átverés?
A V12-őn van HDMI kimenet, 2000MAh-s az aksija. Elvileg minden érv mellette szól.
Sima 3,5-es sztereo jack fülessel is sztereóban működik? Ezeknek milyen a hangminősége? (rákötnék egy sennheisert)
"Weight: 370g" Ez valószínűleg elírás és csomagolással együtt értendő. Gondolom... [link] -
berigazek
őstag
-
NivoSzaki
tag
ezt a HTC klónt én is nézegetem ha valóban 4.7 inches a kijelzöje akkor nekem tetszik
ezt a videot találtam róla igaz itt eredetinek adták el a másolatot
Amugy egész jó a kijelzö minösége amikor bekapcsolja a srác a telefont
http://www.youtube.com/watch?v=A2g3uEdsQww&feature=youtube_gdata_player
-
berigazek
őstag
Vigyázzatok!Nagy a hasonlóság sok telcsi között,figyelmesen kell megnézni őket és ami a legfontosabb ugyanazzal a specifikációval ellátott telcsi,azaz ugyanaz a telefon más eladónál más néven szerepel,ezt ők is írták nekem amiután rájuk kérdeztem és elküldtem nekik linket arról,amit szeretnék vásárolni és,hogy más helyen MÁS elnevezése van ....
-
devast
addikt
G3 szeptember elejéig biztos nem lesz. Ha futárral rendeled akkor is kb szeptember közepe lesz mire kézhez kapod, és áfa/vám után közel $300-od fogja bánni, sima légipostával meg inkább szeptember vége fele kapnád meg.
Ha sürgősen kell, akkor olyan közül válogass, amit lehet jelenleg kapni. -
fecg21
aktív tag
Mindenki a G3-ra vár, én is. Körülbelül olyan 290dolláros árcédulával kell számolni, de nem lepődnék meg a 349 dolláron se. Mindenesetre várjuk sok szeretettel.
NivoSzaki: Nokia telókból is van nem egy olyan aminek fém burkolata van, és ott is megoldották az esetleges problémákat amik ebből adódhatnak.
-
NivoSzaki
tag
Köszönöm szépen a választ csak mert kinéztem magamnak egy telefont konkrétan ezt:
http://www.fastcardtech.com/goods-7494-IHTC-ONE-X-MTK6577-Dual-Core---47-Inch-Screen-12-GHz-CPU-8GB-Android-40-Phone.html
de az e egyik oldalon csak 4.5 inches kijelzőt írnak itt meg 4.7-et szóval gyanús nekem ... -
fecg21
aktív tag
A gorilla glas az egy edzett üveg, tulajdonképpen el lehet felejteni a kijelzővédő fóliák használatát. Néztem egy olyan tesztvideót pár nappal ezelőtt, ahol a kínai gyerek salátát szeletelt egy bárddal a telefonján....És egy karcolás se lett rajta. Egy másik videón meg tapétavágó késsel estek neki a kijelzőnek, meg különféle hegyes szerszámokkal......és semmi baja nem lett a védőrétegnek.
-
fecg21
aktív tag
-
fecg21
aktív tag
Nézz szét itt, sokféle szempont szerint lehet szűkíteni a keresést. [link]
(Egyetlen egy 4colos teló van a 6577-esből) , kicsivel nagyobb, 4,3-colos ból viszont van választék bőven. Nekem is 4,3-as van, és még bőven használható egy kézben is. Kicsit körülményes ugyan zsebben hordani, de valamit valamiért.
-
berigazek
őstag
Én azt mondanám,hogy adjál még hozzá egy kis pénzt és vegyél egy komolyabbat.
beers!
Úgy,ahogy mondod sajnos,nem mindegyik nagy viszonteladó,olyan esetem is volt,hogy 2 hétre rá küldött csak el a sima ipadot és a fólia úgy összevolt nyomkodva az elején egy hegyes tárgyal hogy rossz volt nézni :-(
Semmi nincs raktáron nekik,ha megrendel valaki tőlük valamit ők tovább rendelik meg....ezért a sok idő amíg feladják,de egy biztos nagyon bombabiztos,komoly honlapjuk van.(azt könyen lehet szerekeszteni bármikor) -
cossie023
csendes tag
Nem nagyon akarok belevau, de ha ennyire kérdéses sok minden ezzel a telefonnal kapcsolatban, akkor miért erőlteted? Különben is az MTK 6573 proci eléggé gyengécske, nekem volt egy Alcatel 918D-m ilyen processzorral. Szerintem szánj rá kicsit többet és nézz körül a 6575-ös telefonok között. Én most egy Zopo ZP 100-ast hajtok, sygic-el tökéletesen navigál, sima jack fülessel is jól szól. De nagy a választék én inkább egy erősebb processzoros telefon felé terelnélek..
Üdv: cossie
-
fecg21
aktív tag
Szerintem felejtsd el, nem éri meg az árát. Az oldalon feltüntetett árért sokkal ütősebb mobilt is kaphatsz. Nézz szét itt: [link]
Persze én a helyedben még ettől is tovább mennék, és nem mt6575-ös cpu-val szerelt telót vásárolnék magamnak-főleg nem még ettől régebbit( 6573) , hanem a legújabb-mtk6577-es 2 magos változatokból valamelyik típust.
-
Jazz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest