Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
cossie023
üzenetére
Dehogy okoskodás, minden info-nak, véleménynek örülök.

Ezt jó tudni, hogy az analógok leállnak. Viszont lehet venni digiátális tunerrel ellátott telókat is ahogy néztem.
Azt nem tudom, hogy mennyire használhatóak ezek.
Mivel sokszor még szobaantennával is körülményes befogni egy-egy adást.(#3141) berigazek: Az lesz, csak nem mertem kínaiért sok pénzt kiadni. Olvastam itt a fórumon hogy valakinek 17fok alatt nem működött a telója....na ilyet nem szeretnék.

Jó lesz a 4.3"-as, még azzal is kopmromisszum képes vagyok. Csak ilyen nagy táblákat nem akarok hordani, pont az a lényege a dual sim-esnek is, nem kell két telót cipelnem.
És ha lejjebb adok a CPU-ból és nem 6577, hanem 6575? Sok a különbség?
Vagy a CPU-n ne alkudjak semmiképp. Nekem játékra nem kell, csak annyi hogy gyors legyen, ne gondolkozzon, és a GPS is gyors legyen, ne szaggasson a térkép menet közben....(#3144) NivoSzaki: Jó ilyen vélményt is olvasni.
És miért olyan jó az a nagy kijelző? 4.3-as kevés böngészéshez, internetezéshez? Nekem fontos hogy zsebben hordhassam, és nem farzsebben nyilván...Ugye amin oda van írva hogy GPS, az tuti működik úgy önmagában is, és nem kell semmilyen külső antennát csatlakoztatani hozzá?
Ezeken a drágábbakon már mindegyiken van 3.5-es jack dugó? Működik sima sztereo fülest rádugva is, és mind sztereo?
Ha már ennyi pénzt kiadok, ennyiért lehet venni Galaxy S-t is. Szerintetek? Igaz nem dual sim-es.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mivel sokszor még szobaantennával is körülményes befogni egy-egy adást.