- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
staaaaaaar
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #85711 üzenetére
+1
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #85680 üzenetére
Innentől kezdve ha valakinek telefont ajánlunk akkor ezt is be kell venni a kritériumok közé!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Basszus hagyjátok már a matekot!!!!!
Azt még értem hogy benzin, de mitől megy??? O.o
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#18193920 #85564 üzenetére
Hahh...A T11-ről azóta olvasok mióta coolboy bevállalta az elő csoportos rendelést (egy darab volt nálam de sajnos csak futólag).A saját topikját utána nyitották csak meg, de ha vissza olvasol a T11 topik első oldalaira látni fogod az avatáromat szóval képben vagyok vele köszi.... az 1s meg picsitsem érdekel...de hogy értsed nem leszólom a T11 et a mai napig bárkinek nyugodt szívvel ajállom és remek telefonnank tartom,de ha ez vagy CF1 akkor az utóbbi....
Na de mindegyis majd dönt a kolega ....Laza...:
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#18193920 #85562 üzenetére
Na jó lehet hogy lesarkítottam a dolgot de te is nagyon jól tudod hogy ha azt vesszük alapul amennyit idáig szupportált a thl titeket akkor nem vezettem félre senkit sem de ettől fügettlenü igazad van még megtörténhet a csoda!!!
A kamerával kapcsolatban szerintem sokat elárul hogy bele is lett téve az összefoglalójába.
Ettől függetlenül nem azt akartam mondani hogy a T11 sz@r telefon!!!
Nagyon sokáig nekem is az volt a kiszemelt és a forma szerintem a mai napig az egyik kedvencem.De jelenleg az F1 szerintem jobb vétel.... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
VenczelG #85556 üzenetére
A coolpad F1 ben nincs OTG az biztos.... a felsoroltakon kívül még annyi minuszban van a T11 hogy annak a kameráját fizikálissan meg kell mókolni vagyis szét kell szedni és másik rogót tenni bele hogy normális (használható) képeket csináljon.
Szoftveressen egyébként mind rendben van olyan szempontból hogy van szupport viszont a coolpad itt is jobb kicsit mert a T11 el gyárilag semmit sem foglalkoznak! Viszont szerencsére van egy srác aki rendszeressen portol rá romokat coolpadnál van gyári support és már béta 4.4 t11 nél ilyen nem lesz.... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #85431 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #85429 üzenetére
Rád számítottam hogy lecsapod!!!
Na de ezért is nem címeztem, a topik tagjaira gondoltam nyilván első sorban az aktív tagokra és azokra is akik többnyire csak olvasnak!
-
WOT-H-A-C
veterán
Végülis igen ez is lehet játszótér csak azért gondoltam rá mert a telefon ajállások keresgéléseket szvsz nem szakmai jellegűek ezért ki lehetne innen vezetni egy saját helyre de nyilván ha nektek belefér a topikba akkor feleslegen nem nyitom meg csak azért hogy legyen egy majd bezárassam mert nem látogatják.
Köszönöm a véleményeket!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok a véleményetekre vagyok kiváncsi.... gondolkodom egy topik nyitásán amolyan "milyen kínai dual simes telefont vegyek??" félét ahol a kínaiban gondolkodók feltehetnék a kérdéseiket és nem a szakmait duzzasztanák ezzel 4 hsz-onként. A kérdés van e szerintetek létjogosultsága avagy úgy gondoljátok elbírja ez a topik és a türelmetek is??
Ha a többség úgy gondolja akkor összeszedem hozzá ami kell és megnyitom....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mbendi #85388 üzenetére
Nálam volt mind2 és az s660 is egy remek telefon...ha neked számít a 10.000 ft akkor nyugodt szívvel megveheted nálam nem lenne opció mert szerintem azt a letisztult elegáns dizájnt amit a p780 kapott azt nem pótolja 10.000 tf, de ez egyéni.
Semmi gond nem volt a wifivel!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #85385 üzenetére
A p780 nak 720p kijelzője van....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
leikomessi #85367 üzenetére
Coolpad vagy a hongmi note....az összes többi csak utána....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tpeter77 #85304 üzenetére
Szimplán kifelejtettem a listából...Ahogy olvaspm a topikját csak annyi gond van vele mint egy friss telefonnal szokott lenni...DE! agyári support is foglalkozik a bugokkal illetve itt ph-n is remek kis társaság van aki keresi és javítja a hibákat! Ha mondjuk xiaomi s1 és ez v5 közt kéne választani akkor szvsz egyértelműen V5!!
afteter :dobd be a kérdést a 7320 topikba nekik is volt proxy probléma de most a napokba bedobta valaki a megoldást...hátha...
-
WOT-H-A-C
veterán
Ez így ebben a formában egy baromság....marketing shit.... ez telefononként sőt rom-onként változik.....van ahol az aksit eszi van ahol a ramot és ezek nem csak mtk nál jelentkezik hanem a snapiknél is!!!
P780 nál van 4.4 amivel döcög a rendszer mi3 nál zabálja a ramot vibe z nél az aksit.....stb.... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chesterboy #85251 üzenetére
A rózsaszín hongmi..... meg az a samsung kinézetű swarovski köves hülyeség 500$ ért!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #85247 üzenetére
Cseréld le a soc-ot benne!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #85227 üzenetére
A kolegámnak rendeltem 1 et kb 1 hónapja....Most 2 napja müszakba mondom neki "add ide a telót kipucolom egy kicsit mert tuti televan minden sz@rral" facebuuk böngészés telefon, erre használja.Na most egy hönap után igazából nem nagyon volt mit kipucolni a memóriából...böngészési szemét eltüntet és kész.Azt kell mondjam leesett az állam.Nagyon jól optimalizálták ezt a kis szörnyeteget, és gyakorlatilag annyit csináltam vele mikor megkaptam hogy rootoltam neki a sajár csengőhang miatt ezt leszámítva out of box a ketyere!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
+1 a g2f-re
-
WOT-H-A-C
veterán
Ez a tnorbika megkeresett privátba hogy segítsek neki rendbeszedni pár klónt szoftveressen....dehát alapból úgykezdett neki a "frissítésnek" hogy egy note3 klónra rádobott egy THL romot!!
még sopánkodott is hogy van nála pár darab és nem tud mit kezdeni velük ...... de igazából nem volt túl fejlődő képes úgyhogy nem is nagyon foglalkoztam vele tovább!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Graphics #85022 üzenetére
1400+ eladás.... ettől max telefon tokot vennék....
Azt is próba szerencse alapon.
Viccet félre téve gyakorlott alisok ilyennel nem foglalkoznak max a hazárdőrök.
Bár olvasva itt a topikját sokan anélkül vágnak bele hogy bármit is tudnának róla!!
Aztán persze jön a sírás hogy lejárt a bujerprot mittudok csinálni!!! Mert ugye olvasni , kérdezni luxus.... -
WOT-H-A-C
veterán
Ő a penge a telóval kapcsolatban!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dominó85 #84897 üzenetére
Így van 100% nem de 95.5%-ban megbízhatók!
Na de hülyeséget félretéve, nyilván anyudba jobban bízol, de ugye tőle nem tudsz telefont venni.
Ezért írtam le a tapasztalatomat velük kapcsolatba.Vagyunk itt többen is akik nem csak saját részre rendelünk telefonokat és szerintem a többség őket preferálja....Arról nem beszélve hogy az alis értékelésbe nem számít bele a Hungón keresztül menő "forgalom". -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dominó85 #84892 üzenetére
A chigon semmiyen formában sem foglalkozik klónokkal!És nem is fogja a renomét rontani velük.A legroszabb amire lehet velük kapolatban számítani hogy nem kapsz eu adaptert vagy kimarad a szilikon tok... Ez tapasztalat mivel csak tőlük rendelem a készülékeket.A sajátom is tőlük van és Lenovo!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
WOT-H-A-C #84878 üzenetére
Laza... jó tippet mondott.. meglehet próbálni a vol+ + vol- +powert is!
A postba amibe találtam s720 at ír a data.hu-n ss720i-t nem tudom hogy jó e.. cappa-t kéne kérdezni...de szerintem menni fog vele...
de egy rugóra jár az agyunk!
Moleman: Ha aliexpressen kerested megőket akkor igen normális mert alin már egy jó ideje nincs paypal!
Ha hungón keresztül intézed akkor van! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #84877 üzenetére
Keresni kell hozzá egy cwm -et és azt felraakni MUT al! Onnantólmeg a leírtak szeint.
-
WOT-H-A-C
veterán
Néha úgyérzem mintha piaci kofák lennénk....ide jön a vevő és mi próbáljuk eladni a portékát és szinte mindíg az a vége hogy győzködni kell és érvelni hogy miért a jobbat vegye....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #84868 üzenetére
Namost...az innen letöltött zipet felmásolod a telefon gyökerébe. Telefon kikapcs.Be kell lépned recoverybe.Ez általában Vol+ +power gomb. Ha már van cwm akkor elnavigálsz az install zip from sdcard menühöz -> choose zip -> betallozod a romot (hangerő gombokkal navigalsz a menüben pover az enter) és install! Ha megvan akkor hard reset és reboot!!
A romban amit linkeltél van google play !!
annyit nézz meg hogy a zipbe ha belenézel mit látsz , ha megnyitod és egyből a mappák látszanak (data,system stb) akkor nem kell kibontani egybol mehet a telora.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #84809 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
BViktr #84784 üzenetére
Valahol igazad van.... mert persze van cubot,pomp,ulephone,elephone is mondjuk a low kategoriából persze vannak ilyenek de ha olvastad a topikot akkor kialakult egy bizonyos ..hogyismondjam szépen...brand halmaz amibe benne vannak azok mondjuk thl zopo lenovo xiaomi jiayu ezek amiket tusunk ajállani mert sok a tapasztalat sok a hazai felhasználó aztán van egy közös halmaz amibe benne van mondjuk a cubot a doogee a htm talán a pomp és mostmár talán elephone is... ezek a márkák vannak a kísérletező kedvüeknek itt már elhangzott róluk jó is rossz is.De ez típusonként változhat.És van a 3. halmaz az egyáltalán nem ajállott telefonokkal mint mindenféle klón meg a 120$ os strapa telefonok.
Tehát nem azért hallod a nagy brand okat folyamatossan mert nincs vagy nem tudunk másról hanem azért mert itt a kemény mag nem nagyon szeret oroszrulettezni és ha valaki kérdez akkor próbáljuk a "biztos" minőség irányába terelni.... De ha figyelmessen olvasol akkor mindíg feltűnik egy fehér holló egy cubot x6 al vagy HTM el vagy doogee val és hallunk róla esetenként igen jó dolgokat is....és ugye akkor még nem beszéltünk az off telokról.....
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem akar valaki egy jófajta samu klónt?? Már rég jött valaki aki olyat keresett....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84744 üzenetére
nem vagy egyszerő eset... na mindjárt keresek neked valami jó kis dual simes S5 klónt, azt írják rá hogy vízálló!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84739 üzenetére
Hongmi note az dualsimes.... neked ezt tudnod kéne!!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Moleman #84655 üzenetére
"Az újakról is ugyanúgy megvannak a negatív vélemények, olvastam olyan 6592-es telefonról, aminek használhatatlan volt a GPS-e."
Te sem olvasol figyelmessen.....
ez is millioszor le lett írva hogy nem a soc gyengesége a gyenge gps hanem gyarto/ alkatresz gyarto felelőssége illetve az összeszerelèsè mi erre a bizonyítek???
1. a felhasználok pozitív tapasztalata
2. a mediatek elobb csinalt gps cel hardvert mint telefont.... -
WOT-H-A-C
veterán
" (nyilván optimalizáltságfüggő is a dolog, de ne nyírja már ki a rendszert az 512mb ram), "
pontossan erre utaltam nincs gond az f1 el ilyen szempontból!!
" a gps meg az összes mtk-ban egységesen szar ahogy a fórumtárs is írja, szóval..."
ez nettó baromság!!!
nem olvastál túl figyelmessen és nyilvánvalóan kevés tapasztalatod van mtk s telefonok terén...
de ezt hagyjuk még mielőtt jönnek gps szörnyek!!!
feiteng star egykutya és akkor még a jiayu optimalizáltságában kételkedsz.....
na jó ...vegyél egy frankó kis feitenget ...ha van időd karistolj majd egy szösszenetet mert kiváncsi vagyok a gps tulajdonságaira meg a frankón optimalizált rendszerère!!
tthom: kukkantsál rá a jiayu s1 specifik. re!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
jiayu f1 ha nagyon ragaszkodsz a 25.000 hez de 30.000 er ott van a g2f 1 gb rammal....
bár hozza teszem az f1 is remekül van optimalizalva es nem laggol....
az a baj hogy ez az árkategória sok kompromisszumot kíván.... ezèrt ajjálljuk többnyire ezt a 2 típust mert bizonyítottak és megvan a hazai háttér ha mégis gond lenne...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84630 üzenetére
" Tudtok nekem mondani olyan telot, amit ip67/68assá lehet tenni? "
Én mondtam nem is egyet ....ráadásul offba is tettem... elvégre egy singlesimes telot mtogattál love mei tokban....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84599 üzenetére
Persze tudok
sony z2, galaxy s4, galaxy s5 ,galaxy note 3 ,xiaomi mi3 , hongmi note; huawei ascend p7, iphone 5s, ipad
Ezek a tokok ami a képen van a mi 3on az love mei gyártmány!!
Csak az a gond hogy kevés telwfonhoz gyártanak tokot viszon a megmerem kocákaztatni hogy a világ legbrutálabb tokjait gyártják....ez meg látszik az árukon is 30-50$ darabja. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84550 üzenetére
Ha tudsz kínaiul akkor mindenképp!!!
Na de viccet félre téve ez egy portolt Lewa rom!
Legjobb esetben is csak angolul tud a kínai mandarin meg tradicionális kínai nyelven kívül!!!Ez egy dev rom!
Itt a change LOG:
Le Béka 126 frissítések:
Ezen a héten Főbb jellemzők: • optimalizálás Optimalizálás flow kalibrálás funkció, az első tiszt, hogy fokozza a siker mértéke a flow kalibrálás
• Új asztali ikon mérete változó (asztali beállítások - desktop ikon méret)Felhasználók aggódik: • Javítás telepíteni egy új alkalmazás ikonok ne kerüljenek mögül az utolsó alkalmazás, hanem középről kiindulva az asztalon
• Javítás "Sütőtök Man" kattintson nincs válasz, "nyárson asszisztens" Open FC (A ___ csendesen Ran)
• Fix vörös rizs Brush bemutató a helyreállítási fájlok azonosításának támogatása a külső SD kártya
• Javítás [Qualcomm 8X25] legkésőbb párosított Bluetooth párosítás Bluetooth készülék beállításait• Fix helyezzen be egy új asztali alkalmazás ikonjai nem kerülnek mögül az utolsó alkalmazás, hanem középről kiindulva az asztalon
• Fix közös felhívás Tri-Cities körzetszámot attribúció, hogy csak egy város (a rajongás és nyomorult.)
Időjárás • Fix wifi hálózat ecset az időjárás, majd zárja be a wifi hálózat, adathálózati az időjárás, az időjárás volt a fő felületen megjelenik a "nincs adat"
Gyakori Controls • Javítás "Sütőtök Man" kattintson nincs válasz, "nyárson asszisztens" Open FC (A ___ csendesen Ran)
• Javítás jogosultságkezelés pop-up ablakban kattintson a gombra, jelölje ki a hatás kell kerekíteni• Fix zenelejátszó zenelejátszó még most FC
Forgalom ellenőrzése • Miután az első teljes helyreállítás megerősítik előfizetési csomagok és áramlási kalibrációs adatok forgalom megfigyelése oldal beállításait, a frissítési ikon nem mozog
• Fix alkalmazás részletek felület, adat kártya és WLAN életciklus nem egységes formátumVariety Témák • javítás, ha változik a háttérképet behozott más programok sikeres alkalmazása tapéta nem terjed ki a teljes képernyőt
Hogy is mondjam......
-
WOT-H-A-C
veterán
Anno a K900 is ilyen áron startolt....A más kérdés hogy még mindíg elkérnekérte250+$ -t!
K920 mini rőll pedig azt olvastam hogy 5"-ban fog kijönni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84482 üzenetére
Igen elég azátalkított ha valami ballul öt ki akkor flashtoolsal vissza tudod rakni!
Google play hiba.: na most erre nem nagyon tudok mit mondani nekem mindíg csak bekellett jelentkeznem aztán plug and play! Ha nem megy én csak arra tudok gondolni hogy nem a droidodnak megfelelő de ez csak tipp... ahhoz viszont hogy újat tegyél fel cwm fog kelleni....Annak a portolását linkeltem 3. lépésként .
De nekem még arra nem volt szükségem én előtte körbe néznék pl xda-n van topikja a telódnak ha van valami rávaló cw azt letöltöd és Uncle tools-ból feltelepíted és utána cwmből a gappsot,,,,
De ezelőtt még érdeklődj mert lehet hogy csak valami beállítási probléma!
janaman01,aytukabozs: Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest