Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
ericdrawen74 #65647 üzenetére
Magyar fórumozóról nem tudok, de itt egy külföldi fórum, szemezgess: XDA
-
kymco
veterán
válasz
simson9 #65041 üzenetére
Ezek közül kettőn én is erősen gondolkodok.
A thl t200c és a thl w200s-en.
A sok lehetőség közül nekem fontos szempont a mobil térerő, amire e kettőnél olvastam már jókat, fontos, hogy gorilla glass-os legyen, kényes vagyok a karcokra, de a fólia zavar.
Fontos, hogy relatíve ismert legyen, és külön jó lenne, ha lenne hozzá fórumos csapat a problémák közös megoldásához.
Fontos a kinézet és az ár-érték arány.
Jelenleg ez a kettő áll közel hozzám.
Tetszik a t200c-ben, hogy minden benne van. Van nfc, gg, 2 giga ram, 8 magos proci, tetszik, hogy nem fhd-s a kijelző.... de egy kicsit tartok a 6"-tól. Már polifoam-ból kivágtam (), így ízlelgetem a méretnövekedést (4,5"-ról váltanék). De nem találkoztam olyan magyar fórumozóval, akinek lenne, és a külföldi fórumokon sincs nagy tere egyelőre.
A kisebb thl w200s jó áras készülék, a w200-ra épült, sok tekintetben a w200-as fórumos csapat jó segítséget tud nyújtani, vannak rá rom-ok. A fórumozók szép, gyors készüléknek tartják. Amennyiben spórolósabbnak kell lennem, akkor ezt veszem majd meg.
Szemeztem még a huawei-el, de engem zavar a gg hiánya. -
kymco
veterán
Van már valakinek thl t200 vagy t200c telefonja?
-
kymco
veterán
Kérlek, hagyjátok abba a személyeskedéstől sem mentes, értelmetlen vitát!
-
kymco
veterán
A THL T200(c)-nek van egyáltalán alul három nyomógombja, mert egy képen sem látom... Vagy van, de nincs világítása?
-
kymco
veterán
válasz
Botigta #64264 üzenetére
Ilyenkor azt szokták tenni, hogy
Botigta #64264: Blabla
XYZ #72562: Blabalbal...
De én sem szoktam mindig így csinálni, mert bele lehet zavarodni, főleg, ha több egymásra épülő párbeszéd alakul ki, és nehezebben is találom meg, ha valaki nekem így válaszol, és így szvsz más is nehezen veszi észre a válaszom... a lényeg, hogy csínján kell bánni a hozzászólásokkal. -
kymco
veterán
A 244 ppi milyennek mondható?
-
kymco
veterán
Próbált már valaki THL T200C telefont?
-
kymco
veterán
Most nézegettem a méreteit a thl t200c-nek (6" NFC, OTG, GG)...
A különböző webshop-ok különböző, nagyon eltérő méretekkel hozzák le a telefont:
minideal és társai: 180*109*68 mm (elég röhejes méret)
tinydeal és társai: 163*83*9 mm
Gondolom az alsó a helyes, mert a másik egy falazótégla méret lenne minden tekintetben több, mint 8" átlóval... -
kymco
veterán
válasz
b0bcat #63879 üzenetére
Nálam a telefon választás a mobil térerőről szól. Ezért nem nagyon merek belevágni az ismeretlenbe.
Két telefonról olvastam, és (vsz a továbbfejlesztett változataira is igaz), hogy tesztelten jók térerő mobil tekintetében.
Nem kevés utánajárás kellett hozzá, mert egy telefontesztnél ez nem létező szempont.
Az egyik a thl w200, a másik a zopo 980-as.
Mindkettőnél tesztben olvastam, hogy veri térerőben a samsung g s4-et (thl w200), a másik a samsung note 2-t (zp980).
Így vagy az alaptelefonokban, vagy a nagyobb teljesítményű 8 magos utódokban keresem a megoldást.
Az elgondolásom alapján a zopo-nál kiesik a 4 magos az fhd miatt, a w200-as még sanszos lehet, de ára alig kevesebb a 8 magos utódjánál. -
kymco
veterán
Ha jól értelmezem a tapasztalatokat, akkor a fHD telefonokhoz kevés a 4 magos mtk processzor, ajánlott a 8 magos proci...
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #63820 üzenetére
Várok
-
kymco
veterán
Én most a Zopo 980+ és a THL w200s között gondolkozom.
Az egyik fHD, a másik HD.
A THL kb 14.000 Ft-tal olcsóbb, de a Zopo kinézetre jobban néz ki szvsz...
A Zopo előnye még, hogy van a fórumtársaknak, lehet kérdezni róla őket, de thl w200s-sel rendelkező emberrel még nem futottam össze. -
kymco
veterán
Thl w200s tapasztalata van valakinek?
-
kymco
veterán
válasz
Laza... #63648 üzenetére
Nem akarok vitázni, de egy app nem hasonlítható össze egy kocsi motorral... Az app arra való, hogy szinte bármely telóra felrakhassuk, és a samsung samsung marad, a motorola motorola, de ha egy ladába bmw motort raksz, az már nem lada...
Ja, és most tudtam meg tőled, hogy e-péniszt keresek... de jól ismersz...
De én ezt nem írtam volna a helyedben, mert annyira sztereotip, hogy elveszett a korábbi gondolataid értékelhetősége... -
kymco
veterán
válasz
Dominó85 #63620 üzenetére
Ha én zopo-t választok, azt a mobil térerő kezelése miatt teszem. Nálam ez a legfontosabb. Sajnos a telefon tesztekben ez nem szerepel sohasem, csak a zopo 980-ról olvastam, hogy kimérve jobb, mint a note2. Ha lenne infóm a thl w200(s) - ről, lehet, hogy kiprópálnám, de addig marad a 8 magos zopo....
-
kymco
veterán
Kérem az offot egy kicsit visszafogni. Köze nincs az utóbbi hozzászólásoknak a topic címéhez...
(tisztelet a kivételnek) -
kymco
veterán
válasz
aytukabozs #63410 üzenetére
Remélem jobb mobil térerő tekintetében...
-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Van valakinek, thl w200s telefonja, ha van, akkor írna róla valamit?
(Tudom, talán unalmas, de engem leginkább a mobil térerő érdekel)
-
kymco
veterán
válasz
Viktor0610 #63184 üzenetére
Ebben bízom én is
-
kymco
veterán
Érdekelne mások véleménye is.
Felmerült a kérdés bennem, hogy 8 mag és 1 giga ram vagy 4 mag és 2 giga ram....
Nem nagyon látom, hogy a jelenlegi 2 mag 1 giga ram-os jiayu g3n-nél mi a szűk keresztmetszetem.
Nem tudok rá tenni 4.2.2 portolásu rom-okat, mert baromira belassulnak. A miui5-ről már nem is beszélek....
De látom, hogy még 512 mega ram-mal is adnak el olyan készülékeket, melyben helyből 4.2.2 android fut.
Anno a defy-mnél az 512 mega szűk keresztmetszet volt.
Nem akarok olyan csapdába kerülni, hogy beruházok 250 dollárt egy telefonra, közben hamar beszűkül a mozgásterem.
Tehát hol a szűk keresztmetszet most szerintetek? -
kymco
veterán
válasz
Mr.Csizmás #63092 üzenetére
Fel sem merült ez bennem
-
kymco
veterán
Felmerült a kérdés bennem, hogy 8 mag és 1 giga ram vagy 4 mag és 2 giga ram....
Nem nagyon látom, hogy a jelenlegi 2 mag 1 giga ram-os jiayu g3n-nél mi a szűk keresztmetszetem.
Nem tudok rá tenni 4.2.2 portolásu rom-okat, mert baromira belassulnak. A miui5-ről már nem is beszélek....
De látom, hogy még 512 mega ram-mal is adnak el olyan készülékeket, melyben helyből 4.2.2 android fut.
Anno a defy-mnél az 512 mega szűk keresztmetszet volt.
Nem akarok olyan csapdába kerülni, hogy beruházok 250 dollárt egy telefonra, közben hamar beszűkül a mozgásterem.
Tehát hol a szűk keresztmetszet most szerintetek? -
kymco
veterán
Sziasztok, jelenleg IPS kijelzős telefonom van, hozzá képest milyen minőségbeli változást jelenthet az "OGS LTPS TFT" kijelző?
-
kymco
veterán
Jó reggelt! Van valakinek gyakorlati tapasztalata a ZOPO zp980 esetleg zp980+-szal kapcsolatban?
-
kymco
veterán
válasz
gipsztigris #62754 üzenetére
-
kymco
veterán
válasz
KurtCobain #62635 üzenetére
Vagy euroban volt megadva az ár... Szívtam már így... megörültem, hogy milyen olcsó, akkor látom, hogy euroban van megadva...
-
kymco
veterán
UP
Sziasztok! Olyan 4,5-5,5"-os okostelefont keresnék, aminek jó a mobil térereje. Jelenleg jiayu G3N-em van, és ki kell mennem otthon a teraszra, hogy értsem a beszélgetőpartnerem. A feleségem defy-jével ilyen gond nincs (ugyanaz a szolgáltató, kb egyidős a két SIM kártya). Nekem ez lenne az egyik legfontosabb szempontom. (Ja, és a 3g-t már kikapcsoltam, mert 3g-vel a melóhelyemen sem tudok telefonálni...) -
kymco
veterán
Sziasztok! Olyan 4,5-5,5"-os okostelefont keresnék, aminek jó a mobil térereje. Jelenleg jiayu G3N-em van, és ki kell mennem otthon a teraszra, hogy értsem a beszélgetőpartnerem. A feleségem defy-jével ilyen gond nincs (ugyanaz a szolgáltató, kb egyidős a két SIM kártya). Nekem ez lenne az egyik legfontosabb szempontom. (Ja, és a 3g-t már kikapcsoltam, mert 3g-vel a melóhelyemen sem tudok telefonálni...)
-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
válasz
instantwater #21055 üzenetére
Nálam egy napba telt kb.
-
kymco
veterán
válasz
Dominó85 #21050 üzenetére
Nem vagyok mai csirke a PH-n. Megéltem egy-két dolgot, bár engem csak egyszer tiltottak ki rövid időre, mikor még volt PH!olitika topic.
Azóta nincs velem gondÉn nem a moderátorok miatt vagyok it és még csak nem is a feljelentgetők miatt, hanem azért mert vagy adni tudok másoknak segítséget vagy pedig kapok... Ezért nekem megéri... És remélem neked is.
Sajnálnám, ha ezért szüneteltetnéd a jelenléted. Nem miattuk vagy itt te sem... -
kymco
veterán
válasz
Sanyesz. #21047 üzenetére
Félreértettél...
Engem nem zavart az a nem is saját hirdetés. Rugalmasabbnak kellene lenni szvsz... de ha ilyen merev a rendszer, akkor ez van. Valójában az történt, hogy tettem egy megjegyzést a moderátor kerestetik topicban a feljelentőnek címezve, hogy kiknek, mire nincs idejük, mert engem az ilyen feljelentősdi eléggé irritál.
Nos ezt a magánvéleményemet törölték... Nem lehet kritizálni a feljelentőt, na... erről van szó. A saját bőrömön tapasztaltam...
Várom, hogy ezt ki, mikor jelenti fel... hajrá.... -
kymco
veterán
Van valakinek felhasználható minideal.net-es kuponkódja?
-
kymco
veterán
Szoftveresen ki lehet ezekből kapcsolni az egyik sim kártyát a kártya kivétele nélkül? (pld este, hogy az ügyfelek ne zavarjanak)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest