Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASRock lapok általában
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
maggi1886076 #97277 üzenetére
(#97280) WOT-H-A-C Vitathatatlan, hogy nagyon jó készülékről van szó, ne értsétek félre amit mondtam, eszembe nem jutna herótozni a Vibe Z-t, én csak számszaki oldalról néztem a dolgokat. Ezért volnának kétségeim a Vibe X2-nél is az akku méretét illetően az 5"-hoz képest.
-
paolinho
őstag
válasz
maggi1886076 #97253 üzenetére
Hát lehet, bár annak a képernyő mérete nekem túl tepsi, viszont az akku kapacitása ahhoz képest meg túl hurka.
Marad a Thl 5000-es
-
paolinho
őstag
válasz
maggi1886076 #97230 üzenetére
Igen, nálam is ez a gyenge pontja. Ezek szerint nem nagyon van senkinek ilyen!?
-
paolinho
őstag
Nagyon tetszik ez a Vibe X2 a Lenovotól, és az ára is kezd már kedvezően alakulni, csak ez a 2300mAh-ás akku tart vissza attól, hogy beleugorjak. Tudom, hogy van hozzá akku kapacitás növelő rész, csak attól meg nagyon vastag lesz. Nincs esetleg valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
-
paolinho
őstag
Bocs az offért, de tudna valaki segíteni, hogy hol kell állítani Jiayu G4s-nél, hogy ne MMS-ben akarjon küldeni SMS-t? Valamit eltekertem benne szerintem, de nem tudom, hogy mit!?
-
paolinho
őstag
válasz
gipsztigris #88839 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, akkor megkeresem a szakembert.
(#88838) tboy93: Köszi neked is az ötletet, de én egy referenciával rendelkezű hozzáértőben inkább megbíznék.
-
paolinho
őstag
Tudnátok esetleg ajánlani valakit itt Bpesten, aki ki tudná forrasztani a power-gomb szalagkábelt a telómból (ja és az újat vissza)? Annyira kicsi az egész, hogy az én pákámmal félek, valami sérülést okoznék az alaplap panelen. KÖszi.
-
paolinho
őstag
válasz
aytukabozs #88653 üzenetére
Hát én emlékeim szerint ilyen felhajtható részt nem láttam, de ha hazaérek, melyebbre hatóan megvizslantom a szerkezetet. Mindenesetre megrendeltem egyet az Aliról, aztán majd meglátjuk.
-
paolinho
őstag
válasz
szili.tamas1 #88640 üzenetére
Az a baj, hogy a bekapcsológomb alatti kis érzékelő, ami egy kis szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz, szakadt el. Így az nem oldaná meg a problémát, ha a gombot kicserélném.
-
paolinho
őstag
A csajszim Jiayu G2-esén érintő képernyőt kellett cserélnem (mert naná, hogy leejtette, és naná, hogy törik a gorilla glas), azonban sajna a bekapcsoló gomb szalagkábele elszakadt az akció során. Így hiába sikerült volna a manőver, sajnos bekapcsolhatatlan lett a készülék. Nincs véletlenül valami ötletetek arra, hogy mit tudnék ezzel kezdeni? Javítható ez a probléma, vagy esetleg valahogy be lehet mégis kapcsolni a készüléket, legfeljebb többet nem lesz kikapcsolva? Vagy alkatrésznek el kell adnom?
Előre is kösz. -
paolinho
őstag
válasz
csendes #87742 üzenetére
Egy Amoi n828-hoz vettem az Aliról egy HUA SHI utángyártott akku-t. Sejtettem, hogy a rajta lévő adat nem frankó (3800mAh), és ahogy tapasztalom, nagyjából csak annyit tud, mint gyári 2050 mAh-s, csak szeretném pontosan tudni a tényleges teljesítményét, hogy próbálkozhassak egy kicsit "hisztizni" az Alinak. Ehhez kéne egy megbízható alternatíva. Kipróbáltam már egy csomó app-ot, de olyat, ami a tényleges kapacitást mutatná meg, még nem találtam.
-
paolinho
őstag
Bocs az off-ért, de itt annyi rutinos tag van!
Szóval, tudnátok abban segíteni, hogy egy akkunak a tényleges kapacitását hogyan lehetne kideríteni? Rendeltem egyet a telómhoz, és ez is gyanúsan gyorsan fogy el.
-
paolinho
őstag
válasz
Hosssszu #86323 üzenetére
Hát az szinte biztos, hogy valami rossz klón a haverod telója. Már csak az ár is ezt támasztja alá.
Itt az eredeti,
és itt a gagyi. Nézd meg a specifikációkat is, és nem kell hozzá sok gógyi, hogy ilyet ne vegyen meg az ember.Én, ha a haverod helyébe lennék, az Alin keresztül megpróbálnék futni a pénzem után, talán ez még eséllyel bír, de hogy erre a telóre bármit fel lehessen varázsolni is, ami most nem működik, az felejtő.
-
paolinho
őstag
válasz
aytukabozs #84813 üzenetére
Hát igen, a számok bűvölete mindig hatással van ránk
-
paolinho
őstag
válasz
aytukabozs #84809 üzenetére
Akkor én alaposan félreértettem valamit. Bocs! De tényleg nem az önérzetesdi szólat meg belőlem, amikor leírtam, amit gondolok az Amoi-k kapcsán. Ami a GPS-t illeti, nekem nincs a telón sem ezzel gondom, de amikor hosszabb útra megyek, akkor előveszem a "rendes autós-t", és felnyalom az ablakra azt, az legalább nem csörög, csak nyomja az irányt
-
-
paolinho
őstag
válasz
maross #84745 üzenetére
Az az igazság, hogy konkrétan ez a típust nem ismerem, de én lassan másfél éve egy Amoi n828-cal élem a mindennapjaimat, és tényleg nem értem, hogy az "Ázsiában" (bevásárló központ Pesten) miért iPhone-t tartanak a kezeikben a kínaiak. Mindegy, ez az ő dolguk, de a lényeg az, hogy ez a márka ebben a fórumban véleményem szerint méltatlanul csekély érdeklődésnek örvend, ami viszont itt a mi dolgunk.. Kövezzetek meg, de ki merem jelenteni, hogy ez a készülék jobb , mint a THL W100-a, a Jiayu G4-e, vagy pl. Zoppo 780. Hogy ezt miért állítom? Mert lassan másfél éve ezt a készüléket használom. Eleinte én is kerestem a legjobb megoldást, de a mióta megtaláltam a Walton Primo H2-es romját, azóta nem igazán érdekel más. Stabil, megbízható, jó a GPS-e, nekem a fényképek is kiválónak mondhatók, szóval megítélésem szerint egy nagyon jó választás a 4 magos kategóriában.
Kedves (#84749) WOT-H-A-C! Igazán nem a kötözködhetnék szól belőlem hidd el, de mi ez a "neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee", mert engem tényleg érdekelne, hogy Te milyen negatívumait ismered a márkának. Már csak azért is, mert jövőre, amikor 2 éves lesz a készülék (általában ennyi időnként cserélem), szóval amikor cserélni szeretnék majd, igen érdekelne minden, ami az új választásnál befolyásolólag tudna hatni. Bevallom, az eddigi tapasztalataim okán az Amoi is, mint megbízható márka szóba kerülhetne majd, de ha van vele kapcsolatban konkrét problémád, ami miatt nem ajánlanád, igazán köszönettel venném, ha ezt megosztanád, már csak azért is, hogy ne szívjak majd vele. Egyébként bevallom, nálam a gyenge pont az akku, bár én nagyon sokat nyomatom a készüléket, noha így is a 2050 mAh többnyire egy napot stabilan fut,de aztán ennyi, amit hozzá tudok tenni a negatív listához.
-
paolinho
őstag
válasz
dorika87 #84593 üzenetére
Igaz, hogy méretet nem írtál, de gondolom, egy Jiayu G2F a specifikációját illetően megfelelő lehetne a maga 4,3"-val, és kb.30e-be bele is férne.
Ami a Young Duost illeti, véleményem szerint jó, ha 15-öt kapsz majd érte. Persze egy kis szerencsével talán 1-2e-rel magasabban is elmehet, próba cseresznye.
-
paolinho
őstag
válasz
svgyula #84042 üzenetére
Hát... van benne valami. A kezemben nem fogtam ugyan, de amíg csajszikám próbált valami ruhát, volt időm nézegetni az eladó kezében a kütyüt, ami elég hasonló volt egy "almára". Mondjuk ezt tényleg nem értem, hogy ha sokkal jobbakat (vagy ha sokkal nem is, de nagyon jókat feltétlen) készítenek Kínában, akkor miért pózolnak ezek egy-egy kamu iPhone-nal?!!
-
paolinho
őstag
válasz
Graphics #84037 üzenetére
Csak kérdés az, hogy melyik irányba értve. Van egy kollégám, aki megrögzött iPhone-os, és azon túl, hogy állandóan szervizben csücsül a készüléke, ő is azt mondja, hogy ez a márka legfeljebb 2 évet bír. Ezt én nem tudom megerősíteni,bár nekem nem is tetszik az "alma". Kicsi és az áráról ne is beszéljünk. Látva ezeket a kínai csodákat, nekem szent meggyőződésem, hogy csak a sznobok veszik az iPhone-okat (vagy a tájékozatlanok). Mondjuk azt sem nagyon értem, hogy az Ázsiában miért van minden kinainál iPhone?!
-
paolinho
őstag
Bocsi az Off-ért, de a saját dual sim-es telóm kapcsán merült fel az a probléma, hogy egy Flash-elést megelőzően amikor a telót aksi nélkül feldug-tam/-om a gépre, akkor az eszközkezelőben nem tudom a drivert hozzáilleszteni, mert rendszeresen el kezd ugrálni a kép úgy hogy hol legördíti az eszközlistát, hol felfut a kép a PC-ig, és közben olyan ütközésprobléma szerű hangokat ad. Ezt nem rég óta csinálja, és gyanítom, hogy valamelyik driver illesztő zavarhat be, amikkel kísérletezgethettem. Találkozott már ilyennel valaki, és ha igen hogy lehet ezt orvosolni? Esetleg hogy lehetne eltávolítani a bezavaró drivert. Rendszer-visszaállítással már próbálkoztam, az nem oldotta meg a gondot, és őszintén szólva nem túl sok kedvem lenne újrapakolni az op.rendszert. Előre is köszi. /OFF]
-
paolinho
őstag
NEO M1-ről van valakinek gyakorlati tapasztalata? Talán egy kicsit kevés az akksija, de van még valami negatívuma? Egy hölgy ismerősömnek kellene, aki csak kultúráltan nyúzná.
-
paolinho
őstag
-
paolinho
őstag
Bocsi az off-ért, de tudna valaki ajánlani egy olyan SMS alkalmazást, ami úgy kezeli a dual simes telót, ahogy a gyári, azaz rákérdez, hogy melyik kártyáról akarom küldeni az üzenetet, de ne kelljen figyelnem, hogy merre dől az ékezet? Kösz előre is.
-
paolinho
őstag
válasz
CoolBoy323 #60553 üzenetére
Hát ezzel a válasszal tényleg nem sokat segítettél...pedig jó lett volna, és az ideje is itt lenne. Szerintem fateless nem bántott csak, csak érdeklődött normális hangnemben. Egyébként ha nincs konkrét okod, nem korrekt akár személyt, akár céget sározni, de ez csak egy magánvélemény.
-
paolinho
őstag
válasz
CoolBoy323 #55867 üzenetére
Nem tudom, hogy a cimid belefutott-e vagy sem valami hibába, de ez a típus másról sem szól, mint "olcsó húsnak híg a leve", ergo tele van hibával. Nagyjából másról sem lehet vele kapcsolatban olvasni. Én nem kifejezetten ajánlottam az erre kacsingató barátomnak ezt a típust.
-
paolinho
őstag
válasz
Tejes Pite #53287 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt, na meg az 512 Mb RAM, ami még persze elég is lehet akár.
CoolBoy323 neked is köszi. -
paolinho
őstag
A MYSAGA C1 név mond itt valakinek valamit? A gyereknek kellene egy normális, de nem túl drága teló.
-
paolinho
őstag
válasz
cappa72 #49735 üzenetére
Korábban én is szemeztem a G4-gyel a praktikus képernyő mérete miatt, aztán vett egy ilyet a kollégám, és szépen lassan szembesültünk az egyéb problémáival is GPS-en kívül. Gyengék az általa készített fotók, de ami a nagyobb baj volt, hogy állandóan eldobta a 3G-t, és ezután már hívni sem lehetett a srácot. Próbálkoztunk ROM cserékkel is, de ez a gond nem oldódott meg. Ezért el is adta a készüléket rövidesen.
-
paolinho
őstag
Jiayu G4-et feketében tudtok valahol eladót. Egy cimbim ráizgult volna, de csak fehérben lehet kapni, legalább is ahol eddig nézte.
Köszi -
paolinho
őstag
válasz
wyattthoearp #47001 üzenetére
És jelez a nem fogadott hívásra is?
-
paolinho
őstag
Bocsi, ButtonLed-et használ valaki? Én feltettem a ButtonLED.1.6.HDPI_JB.apk, és meg se nyekkenti a telón a led-eket (Amoi n828). Erre van ötlete valakinek?
-
paolinho
őstag
Véleményem szerint túl sokat ne várj tőle. A nagy képernyő meglehetősen gyenge képfelbontással van szerelve, ami nem igazán sejtet tűéles képet. Ki tudja, milyen a kamerája, a GPS-e. Nem tud magyarul, bár talán ez a legkevesebb, én mindenesetre fenntartással vagyok az ilyen klónokkal szemben, de ez szubjektív megítélés.
Azt ugye nézted, hogy jelenleg egyébként ez "elfogyott" státuszban a figyel Pandáéknál? -
paolinho
őstag
válasz
CoolBoy323 #44584 üzenetére
5 inch és ilyen méret? "Product size (L x W x H): 132 × 65 × 10 mm"
Akkora, mint egy 4,5" Amoi n828. Itt tuti valami elírás van. -
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #43472 üzenetére
Ezen ok kapcsán szerintem itt már várják egy páran, hogy Te is nyerj egyet
-
paolinho
őstag
válasz
nezo11 #42057 üzenetére
De hát az alap rom simán magyarrá tehető EZZEL a módszerrel, ha meg főzött romot akarsz magyarítani, arra meg ott van EZ a lehetőség. A páromnak igaz csak G2-je van, de ahogy megkapta, már ment is rá a lementett és visszafordított magyar nyelvű rom. A fenti linkek segítségével tényleg nem ördöngősség az egész.
-
paolinho
őstag
válasz
Bj Brooklyn #41689 üzenetére
-
paolinho
őstag
válasz
paolinho #38678 üzenetére
Na ráleltem egy gyári rom-ra az XDA-n, de sajna a problémám még mindig fennáll.
Ezzel sem megy a wifi.
Nincs esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma oka? (Jiayu G2) Korábban a gyárival rendben működött a készülék, de próbálgattam néhány JB romot, amelyek alatt egyiknél sem volt wifi, majd visszatettem az eredetit, és az alól is kihalt. -
paolinho
őstag
Sziasztok! Nem tudna valaki véletlenül kisegíteni egy 4.0.4-es gyári rom-mal Jiayu G2-höz (G2H, 6577 1Gb ram)? Nagyon hálás lennék érte! Sajna csak 4.1.2-ket találok, azzal meg nem megy a wifi.
-
paolinho
őstag
Volna arra valakinek valami ötlete, hogy a párom Jiayu G2-jén (G2H) megszünt a wifi és a BT kapcsolat. ICS 4.0.4-gyel érkezett, amit magyarosítottam is, aztán rápróbálkoztam egy (inkább vagy öt) Needrom-os ROM-mal, amelyikek egyikén sem ment a wifi. Ezután visszaraktam az ICS-t, és most már azzal sem hajlandó kapcsolódni a teló. Tudtok erre megoldást?
-
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #38603 üzenetére
Köszi szépen!
Benex-nek szintén köszi! -
paolinho
őstag
válasz
albinolynx #38588 üzenetére
Van noti.
-
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #38446 üzenetére
Hol lelhetem meg az amoi-s közösségi fórumot?
-
paolinho
őstag
válasz
petrot #38444 üzenetére
Lassan 3 hónapja nyúzom az én n828-amat, közben sok ROM-ot ki is próbálta, de csak elismerően tudok nyilatkozni a készülékről. Nekem a Needrom-os "Based on N828_V5.6" ROM lett lett hungobungo módszerével magyarosítva, és ezzel 13920-as teszterdményt produkált az Antutu-n mérve. Ebben a katgóriában és képernyő méretben el nem cserélném semmi másra. Nem értem a bootloop problémát. Szerintem egy másik ROM-mal szaladj azért neki még egyszer a fordításnak, persze, ha a magyar nyelv fontos a számodra.
Talán, ha valamit meg kellene "hiba"-ként említenem, akkor az a zenei hangzás lenne. Egy fülesen sem tudtam Samsung-szintű hatás elérni, aztán beújítottam egy beats by dr dre -féle fejhallgatót, és ezzel viszont brutál jól szól. Szóval ez a hiba sem hiba már.
Ami a fóliát illeti, az nekem is hamar bekarcosodott zsebben hordva, de ha majd zavar, teszek rá egy másikat. Ez meg védi addig is a képernyőt.
-
paolinho
őstag
Esetleg arra még mindig nem tudna valaki Jiayu-guru választ adni, hogy a G2 és a G2 Plusz közötti különbség az a proci, vagy a memória különbségéből fakad?
-
paolinho
őstag
A Jiayu G2 és a G2 Plus között a processzor magok száma a különbség, vagy más eltérés is van? Értem ezt úgy, ha én rendelek egy G2-t MTK6577, 1 Gb RAM-mal, akkor a G2 Plus-t rendelem tulajdonképpen?
-
paolinho
őstag
Meg tudnátok mondani, hogy a Pandawill mennyire megbízható, a kiírt értékre rátesz-e még valamit, illetve, hogy kb. mennyire gyors normál postai szállításnál? Köszi
-
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #32371 üzenetére
Tényleg rohadt jó akkuja van. Én is nyúzom rendesen, és közel 2 napot elvagyok vele. Tudom, lényegtelen, de az uccsó custom ROM-mal (5.6 basic) 13920 pontot teljesített az Antutu-val mérve. Tényleg az Amoi n828-nál hogy lehet a képernyőről menteni képet. A hang le + power nem megoldás sajna.
-
paolinho
őstag
válasz
iMaverick #30171 üzenetére
Hát, lehet, hogy ua. mint a china-phone-os, a verzió szám legalább is gyanús. Tekintve, hogy nem főzött, így inkább felejtem, magyarra meg nem tudnám lefordítani. Marad a jól működő gyári Minideal-es. Az S4-féle GPS hibája végül is ki lett javítva? Mert, mintha az xda-n azt írták volna.
-
paolinho
őstag
Ma (ill. már tegnap, lévén, hogy éjfél elmúlt) felkerült a Needrom-ra egy új custom ROM Amoi n828-hoz. Esetleg tesztelte már valaki?
-
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #28744 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni, hogy ez a Samsung küllemű alkalmazás valóban 4.2.2-es Androdot telepít a telefonra, és nagyon csicsa. Engem kicsit zavar (bár ez nem túl lényeges) ez a beköszönő Samsung logo, de mint ahogy lentebb (visszább) is olvashattuk a systemben cserélhető a bootanimáció. Sajnos valóban nem tartalmaz EU billentyűt, én ezt SwiftKey alkalmazással oldottam meg. Annak idején Raqueia fórumtárstól kaptam egy Led Reminder nevű alkalmazást, amely a notification ledet tökéletesen helyettesíti, ha root a telo.
Ami nekem kevésbé tetszett az az volt, hogy ROM telepítését követően megszűnt a CWM és ha azt flash-sel sikerült is visszatenni, a hang fel + power billentyűkkel, (de semmilyen más bill. kombinációval sem) nem engedi ezt a felületet megnyitni. Nálamnál jóval nagyobb tudású Cappa fórumtárs azt látta e hiba okául, hogy az új ROM-ba egy kis patch: recovery-from-boot.p felülírja a CWM-et. Én kipróbáltam, szép volt jó volt és egy tesztet is megért (le is mentettem CWM backup-pal), de tapasztalatom szerint semmivel nem gyorsabb, mint a Minideal-es "gyári" ROM, ami szintén 13e feletti értéket produkál Antutu-val, így egyelőre továbbra is ezt preferálom az első helyre. -
paolinho
őstag
Arra szeretnék segítséget kérni, hogy szerintetek általánosan hardver, vagy szoftver hiba lehet az oka annak, ha a telefonom (Amoi n828) headset része problémásan üzemel. Ha csak az mp3 lejátszóját nézem, akkor azt kell mondjam, hogy szerintem egy kissé halkan szól, és olyan dobozos szerű a hangzása, viszont, ha telefonálni szeretnék, akkor én még csak hallom a hívott felet, de ő kifejezetten zajosnak ítéli meg amit belőlem hall. Ez csak egyedi, vagy másnak is van hasonló tapasztalata?
-
paolinho
őstag
válasz
sirály69 #27908 üzenetére
Itt már jópárszor megfogalmazták ezt, de mást én sem tudnék mondani. A Tmallbox-tól rendelt telóim hajszál pontosan 16 napra érkeztek meg a rendeléstől számítva házig. A rag-számot általában 2-3 (4) múlva látod legkorábban a rendszerben, de igazából nem kell izgulnod, legfeljebb azon, hogy a "vám elé állítva" státuszból mikor lesz "vámkezelve" státusz. Szerintem hétfőig felesleges izgatnod magad, Justin korrekt eladó a megitélésem szerint.
-
paolinho
őstag
Szép estét. Csak azt szertném elmondani, hogy hála Gwent1-nek. Ismét van IMEI számom. Igazándiból az eredetit "hozta vissza a sírból" és ezt ezúton is köszönöm neki, mint hogy köszönöm kosturicának is a támogatást, aki az egész bűvészkedésnél jelen volt, és a rootból személyesen is kivette részét. Amit szeretnék mindenkinek tanácsolni, CWM-t ne cseréljetek TWRP-re, mert könnyen elbukhat bele az IMEI, amit csak keservesen lehet utána visszarendezni.
-
paolinho
őstag
Jól van srácok, ezen ne vesszetek össze. Birka voltam, mert nem kellő körültekintéssel a CWM-re "ráeresztettem a TWRP-t. Elröppent v. elröppentek (ezt nem tudom) ezáltal az IMEI szám/számok. Segítséget kértem, és kaptam osztráksajt-tól is és Gwent1-től is. Cappát és hungobungot is nagyon tisztelem a tudásuk és a segítőkészségük miatt, de azt is elismerem, hogy sokan rendelkeznek itt nagy tudással a témában még. Nyilván (ill. csak igazán őszintén remélem), hogy ha valaki tanácsot ad, azt a jóindulattal teszi, és én hiszem Gwent1 rutinját is, de igazán értékelem osztráksajt óvatosságát is. Én magam sajna nem vagyok elég óvatos, ezért tartok itt
-
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26686 üzenetére
Oksa, akkor megvárom a holnapot, mást nem nagyon tehetek.
-
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26684 üzenetére
Hát ehhez tutira csak egyet adtak. Kétszer kell ezt megadni? Mondjuk minden variációt kipróbáltam már az Engeneer mode-ban.
-
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26681 üzenetére
Sajna alul semmi nem változik a kezdeti beírásokhoz képest.
Mindegy, akkor várok egy kisebb csodára, mert így is legfeljebb egy IMEI számom van, hogy honnan lesz másik, az nekem talány.
Akkor majd holnap (ill. ma). Minden esetre ezt is köszi, legalább a baj forrása megvan. -
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26677 üzenetére
Köszi szépen nekilátok, de létezik, hogy nekem csak egy IMEI szám van megadva? Se az akku alatt, se a papírjai között se sehol nem találok másikra utaló jelet.
-
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26675 üzenetére
Azt írja *#06#, IMEI érvénytelen. Akkor ez lesz a probléma. Mit tudok ezzel csinálni?
-
paolinho
őstag
Asszem, kerekedett egy kis gondom (Amoi n828). Meg szerettem volna nézni, hogy az egyébként faszányosan működő CWM helyére, ha felteszek egy TWRP-t (ru oldalról ehhez a tipushoz találtam egyet), akkor annak milyen a pofája. A cserét a MobileUncleTool-lal meg is próbáltam, ám sokáig nem történt semmi, csak világított a kinai logo. Kb 10 perc után akku ki-be, majd újraindítottam a telót. Már ekkor nem látta a két kártyát. Hiába tettem vissza a CWM-et, majd próbálkoztam egy restore-val is, azóta bár mit teszek, nincs hálózat. A gyári beállításig visszamentem már, de egyik kártya sem kelt életre. Van erre esetleg valakinek ötlete?
-
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #26585 üzenetére
Mondom, minimális esélye van, hogy a postán bejövő telód kapcsán megszólítsanak, mert 20USD szerepel a dobozon, ami vám és ÁFA mentes összeg, de ha véletlenül igen, akkor levelezel egy kicsit a postával, megmondják, hogy pontosan mennyi a vámteher, azt befizeted, és felejthető az ügy.
-
paolinho
őstag
válasz
RVR400 #26573 üzenetére
Nem pontosan így van. Ha postán jön az áru, akkor a beáramló dömping miatt általában csak a nagyobb méretű, súlyú, értékű árukat szokták kiemelni szúrópróbaszerűleg a fináncok. Ergo, ha nem szólítanak meg, akkor, rövidesen hozza a postás. Ha megszemlézik a fináncok, akkor, ha van benne számla (és ezekben nem szokott lenni), akkor két dolog van: 1. elfogadják a rajta szereplő értéket, ekkor az alapján vámkezelik, 2. nem fogadják el, ilyenkor bekérnek a Postán keresztül egy utalásról szóló igazolást tőled. Ha ezt megküldöd, akkor az alapján szabják ki a vámterheket. Csak hasra csapva nem küldenek egy 20 USD-ről szóló csomagra X összegű befizetést, ez tuti fix. A vám alapja első sorban mindig a számla, de a Net segítségével pillanatok alatt kideríthetik a valós értéket, feltéve, ha akarnak ilyen kis tétellel foglalkozni, és többnyire erre nem nagyon van kapacitásuk. A DHL-lel az probléma, hogy ők általában időspórolás céljából már korábban bekérik az utalásról szóló igazolást, mint hogy a vám megszólította volna őket, és ha te ezt megküldöd nekik, akkor ez alapján már minimum az ÁFÁ-nak van alapja.
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #25842 üzenetére
Köszi szépen, nálam a 3-as számú lett a befutó, és hozta meg a hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 (128gb) - kék
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest