- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
Kingusert hogy lehet lecserelni super userre?
-
janakbacsi
őstag
ezzel meg merjek próbálkozni szerintetek? 14 éves lánynak kellene.
[link] -
janakbacsi
őstag
létezik olyan készülék ami:
- fehér
- 1 giga ram, 4 mag legalább
- max. 4.7 coll képátló
- 2000-nél nem kisebb akku
- 100-130 usd közötti árköszönöm
-
janakbacsi
őstag
beírom ide is, hátha tud valaki segíteni.
segítséget kérnék! adott két egyforma telefon egy lakáson belül. zte nubia z5s mini. a probléma az, hogy amikor mindkét telefon be van kapcsolva, akkor nem tud mind a kettő a routerhez kapcsolódni. ha az egyiket kikapcsoljuk, akkor a másik igen és vica versa. létezik az, hogy a wifi hálózati eszközöknek ugyanaz a mac address-e és ez okozza a problémát? van erre valami megoldás?
köszönöm szépen.
-
janakbacsi
őstag
válasz
gixxergabi #93195 üzenetére
köszi, de nem tudom felflesselni a recoveryt sem. hibát ír ki a flashtool. tanácstalan vagyok.
-
janakbacsi
őstag
lenovo s820 kijelzőt összetörtem. azt hallottam, hogy vigyázni kell, hogy honnan rendelek hozzá újat. szívesen vennék egy megbízható webshopot, ahonnan biztonsággal megvehetném, úgy, hogy a beszerelésnél ne legyen probléma. köszönöm.
-
janakbacsi
őstag
Zte nubia z5s mini keszulekem a mai nap legalabb otszor ujraindult. Eddig nem csinalt ilyet. Hogyan lehetne kideriteni hogy mi okozza ezt?
-
janakbacsi
őstag
Minideal Website al mi van? Nem lehet rendelest feladni.
-
janakbacsi
őstag
lenovo k 910 és k 910e között mi a különbség?
-
janakbacsi
őstag
valaki egyszer linkelt itt egy ügyes kezű embert, aki vállalja ilyen kínai csodák javítását itt bp-en. nekem kijelzőcsere lenne aktuális törés miatt lenovo s820-on ill. jiayu g2s-en. sajnos nem találom.
-
janakbacsi
őstag
120 - 130 usd körül mi most az ajánlott vétel? 4 mag és 4,5-4,7 coll-os kijelző környékén.
-
janakbacsi
őstag
valaki egyszer beírta ide, hogy hogyan kell kezelni ezeknek az okostelefonoknak az akkumulátorait, de sajnos nem találom. valami olyasmi volt benne, hogy célszerű állandóan 30 és 80 % között tartani a töltöttségi szintet ha jól emlékszem. jól emlékszem?
-
janakbacsi
őstag
telefont kikapcsolom. felteszem tölteni és magától bekapcsol. zte nubia z5s mini. ez mitől lehet? cyanogen rom van rajta.
-
janakbacsi
őstag
ha kábelen keresztül másolok valamit a fizikai sd kártyára és utána leválasztom a készüléket, állandóan újraindul és az "Unfortunately, the process android.process.media has stopped" felirat jelenik meg sokszor a kijelzőn. ez mi a szösz?
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #87655 üzenetére
megvan a bibi. reco miatt nem ment fel. twrp alól ügyesen felcsusszant.
-
janakbacsi
őstag
válasz
aytukabozs #87651 üzenetére
-
janakbacsi
őstag
zte nubia z5s minire nem tudok romot felrakni, mert egy két perc után fekvő felkiáltójeles droid lesz a képernyőn. lehet hogy az a baj, hogy a recovery nem jó? esetleg csak miuit enged felrakni?
-
janakbacsi
őstag
válasz
aytukabozs #85878 üzenetére
miself -> myself
-
janakbacsi
őstag
Lenovo A806 az ajánlott a 200 usd alatti kategóriában?
-
janakbacsi
őstag
thl 4400-as készüléket eladnék, akit érdekel, privátban keresssen meg!
-
janakbacsi
őstag
thl 4400-nál meg lehet növelni a programok számára a tárhelyet? össze lehet vonni a belső sd-vel? ha igen, hogyan?
-
janakbacsi
őstag
thl 4400-hoz tud valaki cwm recovery linket adni? guglival nem találtam.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janaman01 #82602 üzenetére
próbáltam azt is, de az sem működik. nagy nehezen sikerült rootolni, de a recovery nem akar felmenni.
mut elindít - recovery update - utána megkérdezi hogy akarom-e flashelni a recoveryt vagy valami ilyesmi - mondom neki hogy igen - utána nyomok egy reboot to recoveryt és nem történik semmi. -
janakbacsi
őstag
zopo zp 980+ (1G/32G, 8 mag) -ra nem tudom feltenni a cwm-et. sp flash tools nem csinálja meg. valami driver hiba lehet? hogyan lehet kideríteni a hiba okát?
-
janakbacsi
őstag
Thl 5000-est meg nem lehet sehol kapni, ugye?
-
janakbacsi
őstag
válasz
interstate76 #71900 üzenetére
nincs egyik sem raktáron.
-
janakbacsi
őstag
lenovo s660 van valakinek? érdemes ilyet venni? 200 usd körül jön ki dhl szállítással.
-
janakbacsi
őstag
zopo zp 700 nem indul csak a kék zopo felirat látszik és utána semmi. recovery-be sem tudok belépni, hogy nyomjak neki egy factory reset-et. mi lehet a gyógymód?
-
janakbacsi
őstag
válasz
CoolBoy323 #67719 üzenetére
mit tud ez a thl t11 hogy ilyen sok embernek kellene? beleültettétek a bogarat a fülembe. xda-n még nem nagyon találtam róla semmit.
-
janakbacsi
őstag
fólia felrakással kapcsolatban melyik youtube útmutató vált be?
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2f wcdma változatáról van már hír? vagy még mindig nem elérhető?
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-en vajon működik a gravity box? próbálta már valaki?
-
janakbacsi
őstag
adott egy lenovo s820 miui 3.9.20-as rommal, de nincs rajta play store. hogyan lehetne varázsolni reá?
-
janakbacsi
őstag
miui romos lenovo s820-ra hiába tettem fel cwm alól gapps-ot nincs benne play store. erre van valamilyen megoldás?
-
janakbacsi
őstag
tegnap sikeresen leejtettem zte v987-es készülékemet és a kijelzője kakukk lett. eltört és nem működik. láttok arra reális esélyt, hogy ha kínából berendelek egyet, akkor itthon azt valaki be tudja építeni?
-
janakbacsi
őstag
lenovo s820 ra feltettem egy cmw-et de kínai. most mitévő legyek?
-
janakbacsi
őstag
1-2 hónapja vettem lányomnak karácsonyra S9920 samsung mini klónt. most hogy közeledik a karácsony nem tudom bekapcsolni. van esetleg valakinek ilyen hogy ki tudjam próbálni az ő akkujával? állásában így lemerülhet ez a szar?
-
janakbacsi
őstag
barátom volt kínában és vett magának egy lenovo s820-at, de mint mondja állandóan újraindul neki. milyen romot érdemes rátenni? van valakinek esetleg ilyen készüléke?
-
janakbacsi
őstag
válasz
Csygusz #53882 üzenetére
nyugodtam vásárolhatsz aliexpressről. én már legalább tízszer vettem onnan. saját védelmi rendszere van. csak akkor kapja meg az eladó a pénzt, amikor te visszaigazoltad, hogy minden rendben van. de azt azért érdemes figyelni, hogy az eladónak milyen értékelései vannak és korábban már hányan vásároltak tőle.
-
janakbacsi
őstag
ilyen van valakinek?
[link] -
janakbacsi
őstag
válasz
CoolBoy323 #52833 üzenetére
esetleg ez?
[link] -
janakbacsi
őstag
zte v987-nél hogyal lehet lenémítani a boot hangot?
-
janakbacsi
őstag
cwm mentes vegen ha hibauzenetkent valami olyat ir ki hogy a cache mentes nem sikerult az baj? vagy vissza lehet ezt tolteni?
-
janakbacsi
őstag
doogee dg 100-as készüléken mobileuncle toolsban lehet-e állítani a hangszóró erősségen, mert ha zajossabb helyen telefonálok, akkor a maximális hangerőn is nagyon fülelni kell, hogy értsem a másik felet.
-
janakbacsi
őstag
válasz
CoolBoy323 #48680 üzenetére
orosz nyelvűt találtam.
[link] -
janakbacsi
őstag
válasz
CoolBoy323 #48673 üzenetére
kijelző jó, sebesség jó. recovery-t azért akarok feltenni, hogy tudjak teljes mentést csinálni a telefonról miután mindent feltettem a lánynak. a drivernek elvileg működnie kellene, mert a fórumáról töltöttem le és ott biztosan kipróbálták már.
-
janakbacsi
őstag
válasz
CoolBoy323 #48670 üzenetére
ma kaptam meg, dx.com-ról rendeltem. lányomnak vettem, szerintem neki tökéletes lesz. hardveres gombok nem világítanak, de eléggé simán fut a rendszer. root megtörtént framaroot-al, de cwm recovery nem igazán működik. találtam egy flashtool-al felrakható verziót, abból kiszedtem a recovery.img fájlt, felmásoltam a belső tárhehyre, frissítettem mobileuncle tools-al, de nem indul el sajnos. fekvő droid jelenik meg miután rábökök a reboot into recovery parancsra. drivereket nem tudom felrakni valamiért, ezzel már más telefonoknál is szoptam, úgyhogy a laptop nem ismeri fel sajnos. röviden ennyi. 86 usd-ért szerintem bőven jó.
-
janakbacsi
őstag
dogee dg 100-ra sikerült már valakinek cwm recoveryt varázsolni?
-
janakbacsi
őstag
válasz
Saccco #48135 üzenetére
eddig mukodott rendesen. az utobbi egy-ket hetben tapasztaltam hogy tobbszor eldobta a halozatot. most a sim 2 foglalatot hasznalom de igy nincs 3g. ha visszateszem a sim 1 foglalatba a kartyat akkor kb. 1 percig van terero utana megszunik es nem tudok telefonalni. ez cumi.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #48105 üzenetére
zte v987 tulajoktol kerdezem hogy talalkoztak e mar ezzel a sim1 foglalat problemaval. ugy nez ki hogy elszallt. a masikba attéve mukodik rendesen. lehet hogy vissza kellene kuldeni?
-
janakbacsi
őstag
zte v987-en a sim 1 foglalat nem nagyon akar mukodni. ha atteszem a kartyat a sim 2-be akkor nem lesz 3g kapcsolatom?
-
janakbacsi
őstag
sd kártyára rámásoltam a cwm 5.5.0.4.img fájlt de amikor mobiluncle tools-al akarok recovery update-et csinálni, akkor azt írja ki, hogy recovery file in remote finish search num: 0. miért nem a kártyán keresi? a fájl kezelőben ott van a fájl pedig. a készülék egy s9920-as.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #48036 üzenetére
szintén s9920-hoz keresek cwm recovery-t amit mobileuncle tools-al lehet feltenni. google nem segített.
-
janakbacsi
őstag
s 9920-at (mtk 6577) lehet rootolni framaroot-al?
-
janakbacsi
őstag
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
a focalprice-t én nem javaslom, bár többen vásároltak már onnan. megrendeltem a haier-t, kifizettem, aztán két hét elteltével sem voltak képesek tracking numbert adni. Ezután paypal dispute, majd claim és a végén visszakértem a pénz és vissza is kaptam. én többet nem rendelek innen semmit.
-
janakbacsi
őstag
focalprice-rol rendelt mar valaki? en most rendeltem egy haiert csak kesobb talaltam a neten infot a cegrol es nagyon sok negativ velemeny van koztuk. lehet hogy cumi lesz belole?
-
janakbacsi
őstag
válasz
instantwater #44173 üzenetére
köszi, kipróbálom.
-
janakbacsi
őstag
zte v987 akkuját hagytam lemerülni kb. 4 %-ig, utána kb. másfél óra töltés után felment 60 %-ra, majd 5 percre ismét levettem a töltőről és újra 4 %-ra esett vissza. lehet hogy elb.......tam? van valami gyógymód erre?
más téma. zte v987 xda fórumról letöltött gravity box jó lehet másfajta telefonhoz is?
-
janakbacsi
őstag
zte v987-en restore nem működik. tegnap csináltam backup-ot, ma szeretném visszatenni és md5 mismatch! hibaüzenettel megáll a folyamat. mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest