- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Persze, fellehet (nagyjából), de akkor is vicces.
Amúgy megtaláltam, angolul így van: Allow mock location. Így már érthetőbb.
"android mock gps is a GPS location emulator for changing/setting/simulating the GPS location of the Android emulator/device through a simple map-based interface. You can add the location to Favorites.
This app sets up mock GPS location so every other app in your phone belive you are there!
This app allow you call its interface in other app by sending a broadcast. Look the detail below.
Note
Disable "Use wireless networks" in Setting/Location of your phone since some apps use it too Always run MockGPS before running other apps to be mocked otherwise they will use the default GPS sensor instead of MockGPS's. Check your android settings: Settings->Applications->Development->Allow mock locations, make sure this item is checked."
-
Jazz
veterán
válasz
smilecat #12557 üzenetére
Igen. Ezek azok a magyarosítások, amit úgy tudok elképzelni, hogy egy:
- külföldi cserediák fordította amcsiban, aki online szerezte a magyar diplomáját
- megkértek egy angolul jól beszélő, informatikához abszolút nem értő műkörömépítő hölgyet.
- google fordító program (és ez a valószínűbb)"a számítógépen lévő fejlesztői eszköz beállíthassa a táblagép vélt helyét ahelyett, hogy a helymeghatározáshoz a táblagép a saját belső eszközeit használná.
Hát ezen szakadok.
Most aztán sokkal jobb. Van ennek a mondatnak valami értelme?
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #12512 üzenetére
Szia!
Tudnál segíteni V1277-et érintő kérdésben?
- Beállítások / Fejlesztői opciók / "Álhelyszínek engedélyezése". Ez mit jelent?
- Úgy néz ki, hogy alvó, kinyomott állapotban az akkumulátor terhelésem jóformán úgy néz ki, hogy:
50% Cella készenlét
50% Telefon - tétlen
Mind ezt kikapcsolt, alvó állpotban (leellenőriztem, reseteltem a battery statot és szüzen is megnéztem).
Ez normális? 50% Telefon - tétlen, ekkora a terhelés kikapcsolt, alvó állapotban?
3 óra alatt simán leszív 10%-ok az aksiról, és még csak be se kapcsoltam, nem is telefonáltam. (semmi nem fut a háttérben ami kikapcsolt állapotban is üzemelne, pl. proximity sensor....stb.)Köszi
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
V12 (Android ICS): Beállítások / Fejlesztői opciók / "Álhelyszínek engedélyezése".
Ez mi a bűbánat akar lenni? (Parádés magyarosítás)A másik: A G3-ak megérkeztek a hookbill-től, akik onnan rendeltek?
Thx
-
Jazz
veterán
válasz
osztraksajt #7989 üzenetére
És az 1mm-enkénti vékony vízszintes csík az mi lehet?
-
Jazz
veterán
Nektek is enyhén keresztbe csíkos a kijelző? Olyan 1mm-éterenként, nagyon vékonyan. Főleg inhomogén háttérnél látszik, mint amilyen ez is. Megnéznétek hogy nektek is ilyen-e? Vagy nálatok tökéletes, mint amilyen a számítógép monitorán lenne?
Plusz bizonyos szögből nagyon pici pontokat látok 3x5mm-es rácsban.
Ez is normális? És nem a fólia csinálja, már felhajtottam.
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #7753 üzenetére
Köszi!
A manuálisan átírt magyarosított file-okat visssza kell állítani? (tudod mikor egyesével kellett másolni, attributumot szerkeszteni, előbb a system mappába...stb.)
Vagy azt nem besfolyásolja és kapásból lehet rootolni? -
Jazz
veterán
10+ napot kellett várni a tracking numberre (mert nem adták fel, elfogyott nekik).
Utána jó sokáig semmit nem dobott ki egyik tracking kereső oldal sem információt a számra. Majd több mint egy hét után kidobta svédországot. Az volt az az első info a csomagról. Onnantól 1 hét és megjött. -
Jazz
veterán
Na hogy állnak a Hook kapitányos G3-as rendelések?
-
Jazz
veterán
válasz
sasa311 #6654 üzenetére
Én sem DHL-el rendeltem és az oldalukon a tracking számnál még is ott volt hogy [DHL] persze a tracking számnak köze nem volt a DHL-es formátumhoz....
(#6655) xhege: ttmalls.com volt az. Pozitív volt, mert megérkezett.
Az viszont nem volt pozitív hogy megrendelés pillanatában még stock in volt a termék, aztán még is 10 napot kellett várni a feladással, mert "hirtelen pont akkor elfogyott"....chat-elni kellett párszor, nyaggatni őket, meg refundal fenyegetőzni aztán csak feladták. (tényleg hiánycikk volt a telefon, nem cask náluk mindenhol, de akkor is ott tartották a pénzem, ahogy minden valamire való kínai webshop-os tenné)
De mindent elküdltek amit ígértek, a fájdalomdíjas ingyen SD karit is. Meg eredeti kijelzővédő fóliát kaptam a rendlet telefonhoz valót, holott én egy totál másik telefonhoz valót rendeltem mert cask olyan volt az oldalon ami rendelhető. -
Jazz
veterán
Üdv,
Na, hogy állnak a hook kapitánytól rendelet G3-ak? Feladták már őket?
-
Jazz
veterán
Végül is nem hülyeség amit ez a webshop csinál, mert elég nagy hiány van megbízható, gyors oldalak tekintetében.
- Itt pedig ők kapásból gyorsak, beszélnek angolul, el is lehet érni őket, azonnal válaszolnak is, azonnal küldik a rendelést, pontosak....és ha ez mind igaz lesz, futótűzként terjed a híre, és nem kicsi G3 terjesztést fog a magáénak tudni. Főleg ha jó kapcsolataik is vannak, hogy kitudják elégíteni az igényeket.
- Én még megvárom azt a feketét. 130$-ért ez a teló egy vicc. -
Jazz
veterán
válasz
hevizms #6369 üzenetére
Nyilván nincs olyan rendelési mutatójuk mint egy évek óta jól bejáratott webshop-nak....különben nem lenne szükség erre az akcióra.
Most futótűz-szerűen fog terjedni a nevük, és mindenki megjegyzi ezt a hokedli.com-ot.
Még az is mellettük szól, hogy ha átverés lenne, akkor nem mondták volna hogy 1 hét múlva lesz csak fekete, hanem azt mondták volna hogy: "persze, lila is lesz, csak rendejjjééé"
Vagy lehet hogy csak trükk hogy hihető legyen? Áhhh....kezdek én is begolyózni. -
Jazz
veterán
válasz
andrasxx #6365 üzenetére
Vagy valami nagy össznépi öröm lesz ebből az egészből, vagy valami csoportos bukta.
Én nem tudom eladnám e a V12-esemet. Rohadtul megtetszett. Formára is, meg minden hogyan.
1Gb ram-ra nincs szükségem, 512 sincs kihasználva pedig kismillió alkalmazás fut egyszerre a háttérben. A felbontás így is akkora hogy nem látni a pixeleket, még ennél is nagyobb kell?(960*540).
Ahogy én használom, a kijelző védő fólia sem karcolódik.
Hátul két led van, és a lényeg; HDMI kimenet. Ez meg nincs a G3-on.
Ja meg 5MP nem 8 a kamera, de hát kit érdekel, ha a CMOS érzékelő mérete ugyan akkora. (és száz hogy ugyan olyan pici), akkor is csak 1-2MP információt hordoz a valóságból. -
Jazz
veterán
Hmm. Ez érdekes.
Erre varrjatok gombot. Egy hét múlva lehet én is beszállok a buliba egy fekete rendeléssel.
Visitor says:
hi
Online Support says:
Hi,what can i do for you?
Visitor says:
I wanna ask about G3. It is in stock? If yes, have black version?
Online Support says:
Dear Sir,we only have the white color in stock for the G3 now,
Online Support says:
one second
Online Support says:
need to check again,
Visitor says:
i understound. And when would be possible order black version?
Online Support says:
in one week,
Online Support says:
we have already get the news from the factory
Visitor says:
i mean: this 130$ is a very cheap price. It is just a temporary discount? If i wait the black version, this price will be same?
Visitor says:
ahh. thats good news.
Online Support says:
this is just for a temporary discount,for we are doing promotion now,
Visitor says:
and what can you tell me about this promotion lenght?
Visitor says:
*time
Visitor says:
this promo will keep more 1 week, or should i make a silver order right now?
Online Support says:
it still have long time,please not worry
Online Support says:
i think can wait for the black verion on the market
Visitor says:
ok, thank you very much. All the best!
Online Support says:
you are welcome -
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
válasz
body007 #6356 üzenetére
Pölö.
Lehet a G3 nem is létezik, csak az évszázad átverése, kína, a negyedik birodalom hódító útja itt kezdődik majd a tankönyvekben, hogy a hozzá való pénz finanszírozását a világ minden tájáról beözönlő milliárd eurós látens G3 tételekből fedezik.
Ez is egy lehettséges variáció. -
Jazz
veterán
válasz
berigazek #6353 üzenetére
Én a gorilla glass-ra sem adok eleve, mert ok hogy egy tompa kulcsal nem tudod megkarcolni, de a tompa kulcsot szerintem még a V12-esem is kibírja.
Hanem a kvarc, a por az ami karcol, éles kristály és keményebb mint a fém. Van valakinél Galaxy S2? Szórjon már rá egy kis homokot aztán simogassa meg az ujjával....kíváncsi vagyok.
(#6352) Sanyesz.: Nézd, semmire nincsen garancia. Azt neked kell eldönteni hogy módosítasz-e rajta...
-
Jazz
veterán
válasz
Sanyesz. #6352 üzenetére
Ilyen miatt ne aggódj. Én se vártam ki a G3-at, hamarabb berendeltem egy másik telót. Kevesbbet tud, és többe került mint a G3 a legolcsóbb helyen, ott ahol a te Zopo-d 280$ volt. Szóval fel a fejjel, így is nagyon jól jársz, ha meg jön.
Én meg cseppet se bántam meg, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Nézd továbbra is "csak". Még senki nem kapta kézhez a G3-at, és ez nevettségesen alacsony ár. Olyan 300$+ -ra saccolták az induló árát. És tudásához képest annyiba kéne kerülnie. Főleg hogy ekkora a hype körülötte. Ezért is hitetlenkedik mindenki.
-
Jazz
veterán
válasz
Sanyesz. #6348 üzenetére
Az utóbbi 4000+ hsz óta mindenki a G3-ra vár. Ezt is megértük, megy a hype egy kínai telóért.
Ránézésre egyértelmű hogy jobb a G3, plusz a legfontosabb, hogy edzett üveg. (gorilla glass). Nincs szükség kij.védő fóliára. Fémmel jóformán karcolhatatlan a tesztek szerint (csempevágó, vidia fúró?)....kvarc homokkal viszont még nem próbálta senki.
-
Jazz
veterán
válasz
turkburk #6344 üzenetére
Szerintem ezek egymást másolják.
(#6346) cappa72: Nekem a Justin-ról a "Jay és Justin üldögél a fán, Justin rajta Jay..." -jut eszembe.
(#6345) Sanyesz.:
Gorilla Glass,
1Gb Ram,
1280x720 felbontás,
IPS panel,
fém váz,
böszme nagy akksi 2.5Ah,
(meg akit érdekel; 2MP front, 8MP back, Full HD Video record support),
és mindezek tükrében nevettséges 130$.
És még elegáns is, semmi csicsa, jól néz ki.Hát kb. ezért.
-
Jazz
veterán
válasz
Sanyesz. #6337 üzenetére
Ez ok, rendben van. És a többi?
Csak fenntartással kezelem őket. Én is akarok egy olyan G3-at...Mindezekkel egyetemben pedig egyben furcsa is lenne ha átverésre hajtanának. Megvárnák míg 100ezer dühös vásárló nyomása révén utánuk ered a kínai kommando?
Lehet tényleg csak marketing fogás. Eddig mennyi rendelés volt, 1000-2000? És mindenkinek azt mondták hogy holnap feladják? Ha ebből csak a fele G3, hozzájuthattak ennyi példányhoz ami raktáron áll?
Bár azt mondták nincs fekete. Ha átverésre hajtanának beígérnék a hupililát is. -
Jazz
veterán
Nem akarok senkit elkeseríteni, de nem látom a cégjegyzéket, még cégnevet se. [link] Mindenesetre érdemes szemelőtt tartani.
Ez meg önmagáért beszél: Conditions
"Please note that there may be certain orders that we are unable to accept and must cancel. Hootablet.com reserves the right, at sole discretion, to cancel any order for any reason."
"By visiting Hootablet.com, you agree that the laws of P.R.China, without regard to principles of conflict of laws, will govern these Terms of Use and any dispute of any sort that might arise between you and Focal Price.""Arbitration (bírósági eljárás)
Any dispute relating in any way to your visit to Hootablet.com or to products or services sold or distributed by Hootablet.com or through Hootablet.com shall be submitted to CIETAC, South China Sub-Commission for arbitration which shall be conducted in accordance with the Commission's arbitration rules in effect at the time of applying for arbitration. The number of arbitrators shall be one; The place of arbitration shall be Shenzhen China; The language to be used in the arbitral proceedings shall be Chinese.The arbitral award is final and binding upon both you and Focal Price." -
Jazz
veterán
Én majd a G4-et veszem, 6587-es quad core-al.
De kíváncsi vagyok, majd szóljatok ha megérkezik.
-
Jazz
veterán
Tudom hogy működik a Dual Standby, tudom hogy egy rádió, egy antenna....
Az adatkapcsolatos ha hiszed ha nem működik, ledobja a WCDMA-s adat sim-et netezés közben, ha hívás jön a GSM voice sim-re....ezt így meg lehet csinálni.
Létezik dual aktív okos phone. De D880 és semelyik sem megoldás a "problémára", mert az nem az a telefon amit én használok.
-------------------------------------------
Senki többet? Létezik bármilyen buherálás applikáció, amivel meglehet csinálni azt amit a data esetében, csak két voice-al?Thx
-
Jazz
veterán
Egy adat és egy voice sim kártya esetén meglehetett azt csinálni, hogy míg az adattal 3G neteztél, a 2G-s Voice sim-re bejött egy hívás, auto bontotta a net-kapcsolatot és feltudtad venni a telefont.
Kérdés: Most ugyan ezt meglehet csinálni 2 voice sim esetén is, hogy az egyik elsőbbséget élvezzen mindenkor? (pl. nagyon nem lenne jó ha a privát számon való telefonálás közben, nem tudnak elérni a cégesről)
Köszi!
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #6033 üzenetére
Külön másoltam. Így lett 3 újraindítás.
Csúcs, működik, köszi!
-
Jazz
veterán
válasz
Ez egész pontosan mit akar jelenteni a v1277 magyarítása kapcsán?
"A framework-res.apk és mediatek-res.apk áthelyezését külön ajánlom,
ez után indítsuk egyből újra a telefont!A \apps\ tartalmát másolhatjuk egyszerre is, de a fenti módot
(először \system\ majd permission-ök, majd mozgatás) betartva.""Külön ajánlod...", azaz egyesével áthelyezgetés, majd újraindítás mindegyik után külön, vagy az Apps-hoz mérten külön, és a kettő egyszeri áthelyezése után restart?
-
Jazz
veterán
válasz
lehike85 #6042 üzenetére
Mindenki sajnálatára nincs olyan hogy tényleg megbízható gyártó. Lásd ha kicsit visszaolvasol, itt valakinek volt hangszóró kontakt hibája (egy forrasztás és helyre tette)....nekem ugyan azon a készüléken semmi.
Olyan sincs hogy megbízható webshop. Mindenhol lehetnek problémák. A nagyobb oldalak valószínűleg nem az átverésre hajtanak, főleg ha van paypal is, de nem is őszínték. A pandawill-t javasolták itt többen talán....érdemes visszaolvasni, ki mit honnan rendelet és milyen tapasztalata volt.Itt az van hogy áron alul kapsz egy viszonylag igen jó készüléket. Persze hátránya is van, mert van benne rizikió. Aki mer, az nyer, de el is bukhat. Vagy lehet venni 1000$-ért itthonról gyári garis készüléket és egy órát se kell várni....és az "tényleg" megbízható.
-
Jazz
veterán
A képernyő fényerejének csökkentése vajon = a háttér led-ek fényerejének csökkentésével, vagy csak egyszerűen jobban zárnak a tranzisztorok, és kevesebb fényt engednek át?
-
Jazz
veterán
Még én se nagyon használtam, sim kártya nélkül futkorászok még vele mindig. Majd ha "fel lesz programozva", minden tökéletes, minden rajta lesz....majd akkor.
Szerintem minőségileg nagyon rendben van. Lehet hogy vannak típushibák, de hol nincsnek. Aki meg nem tud két lábat megforrasztani az ássa el magát.
De ha ez még is baj, lehet venni S3-as Galaxyt 130.000-ért.
-
Jazz
veterán
válasz
Én az ellenkezőjét tapasztaltam. Híján a rendelhető V12-es fóliának, A710-eset rendeltem (gondoltam majd körbe vágom), ennek ellenére gyári V12-eset adtak (gondolták még is csak az kell nekem.
ttmalls.com )
Én az alap hangszórót találom egy kicsit halknak, normál telefonálás közben, maxon van a hangerő, de még így is lehetne hangosabb.
Az Engineer mode-ban, melyik almenü felelős ennek állításáért?
- Normal mode?
+ FIR 0
+ Type: Sip
+ Level 0
Value is 0-255 (alap 0)
Max vol 0-160 (alap 128) ezt gondolom fellehet tornázni 160-ra.A többi beállítás az mi?
- Meg van egy speech Enhancement is, amit lehet paraméterezni a normal mode-ra.
+ Value is 0-65535 -
Jazz
veterán
Nektek nem fogta meg a műbőr tok a hátlapját a telefonnak? Semmivel nem jön le. :S (a tok belsején a műbőr fekete festéke a ki-be csúsztatáskor foghatta meg)
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #5864 üzenetére
Ha jól értem, a magyarításhoz nem szükséges ROM csere, csak az apk file-ok másolása, ami egyenlő lesz az eredeti apk file-ok felülírásával, és ennyi?
(eredeti apk lementése maga a biztonsági másolat?)A 176Mb-os 500wV1277-1009T_120807.rar tartalmazza a gyári ROM-ot? (ez esetben nincs szükség bizt. mentésre sem).
PC-ről nem szükséges közvetlenül a system mappába másolni ugye?
(én másolok sd karira, onnan a telefon egy root-"jogos" file kezelőjével a system mappába....és a többi a txt-ben leírtak szerint.) Így is jó lesz? -
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5880 üzenetére
Siker, betudtam lépni engineer mode-ban!
Sim kártyák kivételével, és csak a gyári dialerrel! Fasza!Ez nagyon jó! Végre lehet állítani mindent! Basszus, egy alkalmazás ott kezdődik nekem hogy option!
Az androidnak meg itt kéne kezdődni! Nem ott hogy home screen, meg milyen a widgetem.... -
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5880 üzenetére
Ok, azért köszi.
Innen tudnád kicsit olvasni inntől felfelé a hsz.-eket pls. Már a hajamat tépem.
Erre van valami ötleted?
Mindjárt felrakom azt a CWM firmware-t, de félek hogy akkor minden elcsesződik.
-
Jazz
veterán
Na ez az, ezt kerestem.
(csak 1500hsz.-el volt vissza.
"ZP100-nál használom a Zopomobile Tools programot, itt Engineer Mode/Engineer Mode (MTK)/Audio/...az állítani kívánt mód.../...értékek változtatás minél nagyobbra"
(#4114) robit1973: Neked ez V12-őn működött amikor írtad hogy megy?
Esetleg egy link-et tudtok dobni? Nem nagyon találok ilyen progit...
(#5855) Black&White: azért köszi, ezt is kipróbálom.
-
Jazz
veterán
Két voice sim esetén meglehet azt csinálni, hogy az egyik legyen a primary (mint adatnál), és hogy ha telefonálás közben bejövő hívás lenne a másikra, akkor az éppen hanghívásban lévő secondery megszakadjon hogy fellehessen venni a primary-t? (visszafelé meg természetesen nem baj ha primary aktív hívás közben be se jön semmi jelzés a telóra miközben a secondery-t hívják)
Valahol volt egy link egy jó programról, amivel lehet boost-olni a telefon hangerejét.
Utcán zajban kicsit halk a telefon hangszóró max.-on. Nem tudja valaki melyik volt az jó kis progi?
thx -
Jazz
veterán
A PC Suite for Android link letöltésre, csak nekem nem indul semmi?
Más PC Suite for Android-ok másfajta progikat dobnak ki, azok főleg ADB-hez kellenek csak.
(#5764) pmikloska: Azt a Dell Phone progi-t nem találtam....
-
Jazz
veterán
Már megtettem, ott a gyári softot ajánlották első körben...
A 4%-os PayPal mindenképpen rájön, a többi meg olyan hogy benne van a pakliban, de lehet csökkenteni az esélyt...
40k: Ebből látszik hogy kiváló a termék marketing....ha ügyesek akkor a takaró megy még feljebb is. -
Jazz
veterán
válasz
pmikloska #5764 üzenetére
Sim kártya mentés nem jó, se ékezet, se hosszú nevek, se jegyezet, egy név alatti telefonszámot külön szedi, bejegyzések is eltűnnek....egyszóval használhatatlan.
A "szerű" az az Androidhoz kell, azért írtam hogy "szerű", mert még mindig nem tudom mi ezeknek a kezelő programoknak a gyűjtő neve.
Gmail....: Nem rég tudtam meg hogy ilyen is van, hogy ezen keresztül lehet szekeszteni!? Atya ég, mik vannak.
DellPhone: Akkor ez nem is kell
thx -
Jazz
veterán
No csak no csak...V12 te is?
A kínai rendelést gondolatát elvetetted?
Mondom "PC-Suite-szerű".
PC Suite-ot nem akarok, mert az egy katasztrófális program.
Akkor úgy kérdezem, mit használtok Android-hoz, ilyen problémák megoldására, melyik a legjobb erre a célra? (és V12-höz) Egyáltalán Android függő, vagy gyártó függő is és spec software kell?
-
Jazz
veterán
válasz
MotorBoy79 #5760 üzenetére
Csak hogy amin vannak a bejegyzések, az egy régi S60-as Nokia wifi nélkül, speciális csatlakozóval ami nekem nincs is....
Szóval egy "PcSuite"-szerű valami kéne továbbra is.
-
Jazz
veterán
A Nokiáknál régen volt a PcSuit nevű borzadály, lényeg hogy PC-n keresztül lehetett a telefon névjegyeit, jegyzeteit....mindenét szerkeszteni.
Ugyan ezt hogy tudom megtenni Androidnál? Rengeteg adatot és névjegyet, telefonszámot kéne bevinni.
Star V12. (a klónforrás gyári gondolom nem jó)
Vagy mi a gyűjtőnevük ezeknek a programokank? Biztos írtak már rá...
-
Jazz
veterán
válasz
sasa311 #5730 üzenetére
Túrázni akku helyett én inkább vinnék egy Akkus Solar Chargert sátrazni.
-
Jazz
veterán
válasz
MotorBoy79 #5719 üzenetére
Valamikor kérdés volt....álljon akkor itt és most:
Kipróbáltam a 6577-es V12-őt 1080p-s (12Gb-os mkv sample része) MX Player-el.
Nos:
- Valóban, a 6577-es proci nem támogatja az 1080-as hardware-es gyorsítást, nem is engedte kiválasztani.
- Software-esen szaggatott, inkább folyamatosan lassú volt.
- 720p hasít, és a hardware-es gyorsítás is kiválasztható.Szóval igaz az amit itt linkeltek anno, hogy az MTK 657X 720p-t támogat hardware-esen.
Viszont az MTK658X már 1080p-t.
Normális megoldás továbbra sincs a 4+Gb-os file-ok másolására, így amúgy se lenne értelme az 1080-nak. (bár lehet hogy CWM-el már látni fogja az extFAT-ot)
-
Jazz
veterán
"Ilyen", mit tudsz te rólam? Honnan tudod hogy mennyit olvastam utána a témának és mit tudtam meg azóta? Ha nem akarsz segíteni másoknak, akkor ne fórumozz, de akkor minek vagy itt? Az ilyen beszólásokért? Egész nap ilyenekkel van dolgom....
A csinos barátnő szeretgetéséhez meg bocs ha nem kérem a segítséged. -
Jazz
veterán
válasz
cappa72 #5637 üzenetére
Ha megformázom ext 2-3-ra, nem látja a droid sem az sd kártyát.
Más:
Feltettem a PdaNet-et, a gépen is fent van, USN Tether Mode kiválasztva, még sem csatlakozik a netre a gépen keresztül.Tálcán: PdaNet ready to connect.
Hálózati kapcsolatoknál: PdaBroadband Connection fail.Az USB Tether Mode gomb nyomogatására peidg nem reagál.
Ha FAT32-őn van az SD kártya, a droid akkor is fog tudni futtatni róla programokat?
-
Jazz
veterán
Na mit tippelsz?
És el is mondod hogy működik?
ROOT-hoz readme.txt: Ezt valaki segít nekem lefordítani?
1. Ńęŕ÷ŕňü mkroot_adb.zip;
2. Ďîäęëţ÷čňü ďëŕířĺň ę ĎĘ, óńňŕíîâčňü äđŕéâĺđŕ;
3.  íŕńňđîéęŕő ďëŕířĺňŕ âęëţ÷čňü îňëŕäęó ďî USB;
4. Đŕńďŕęîâŕňü ŕđőčâ;
5. Çŕďóńňčňü mkroot.cmd äîćäŕňüń˙ ňđ¸ő ďĺđĺçŕăđóçîę.
Semmilyen kódolással sem tudtam értelmes betűket kicsikarni. -
Jazz
veterán
válasz
Sir Csimbók #5619 üzenetére
Ez sem jó sajnos. Csak mount-ol. Szóval ahhoz hogy mount-oljam a 32Gb-os NTFS karit, kéne egy másik 32+Gb-os, amiRe mountolom.....
Okostelefon, de az NTFS-el nem bírkózik meg. Röhej....Így aztán sok értelme lesz a HDMI-nek, meg hogy lejátszik e 1080p-s filmet, ha egyszerűen nem lehet rámásolni a mem kártyára, vagy rálehet, de akkor meg nem látja.
-
Jazz
veterán
Leformáztam NTFS-re -> nem látja a telefon. Amúgy gyönyörűen tudok rá akár 8Gb-os file-okat is másolni.
Leformáztam ext3-ra -> se a windows nem látja, se a telefon.Egyre jobb.
-
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5617 üzenetére
Akkor nekem ezek szerint felesleges firmware-t cserélni.
Az a root tényleg ilyen 1 kattintásos? Vagy csak kimaradt valami a readme-ből.
Azt hittem ez egy ilyen 1 órás hack-elés lesz.
Az a "készülék rom"-ja az ram akart lenni nem? Tehát nem csak olvasható, hisz különben hogy lehetne felül írni....a 4GB az nem 2GB? Vagy neked 4-essel van szerelve a teló?
Az az 512 ram a telefonba meg rendes "felejtős" memória és nem flash ugye?
A kameránál hátul neked is HD Digital felirat van feltüntetve és semmi 5MP?
Ez mihez kell? SP_Flash_Tool_v3.1222.00 MASTERBOX GIFT
-
Jazz
veterán
válasz
berigazek #5615 üzenetére
Látja a 32Gb-os karit. Az NTFS formátomot nem ismeri fel az android. FAT32-ben tökéletesen működik. De FAT32-ő meg a 4.3Gb-nál nagyobb file-okat nem kezeli ugye. Ha meg ST-re formázom, akkor meg az XP nem fogja látni...22-es csapdája.
Egyébként egyik avi-nak sincs hangja a telefonon. Külön kell AC3 decodert telepíteni a telefonra?
Vagy tudok ajálnani valami pro lejátszót, amibe már bele van kódolva az összes codec, és z mkv-val is megbírkózik? Linux mplayer-szerű esetleg? Ja és hogy a hardveres gyorsítást is kihasználja, különben szaggatni fog az 1080p. Tán még a 720 is. -
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5611 üzenetére
Amikor egy olyan területre kattintok ahol nincs semmi gomb...
- Nézegetem a firmware-eket. Azt mondtad hogy nekem nem kell telepíteni, mert a legújabb van fent?
- Egyébként előbb kell a rootolás, és aztán a firmware? A firmware egyébként olyan mint régen a ROM volt, csak itt flash ram? A rootolás meg egy új OS. Ezek mind a telefon 512Mb-os RAM-jában tárolódnak?
- mit jelent a firmware-eknél az 'eredeti recovery" és a "CWM (gondolom clock work mod) recovery?"
- A Root vagy firmware csere töröli a telefon beállításait, nézjegyzéket, mindent?Mivel nekem most bekéne vinni minden adatot a régi telefonról, jegyzetek, névjegyzék....van mód ezeket számítógépen keresztül megtenni? Hogy itt tudjam begépelni. Még is csak gyorsabb.
-
Jazz
veterán
válasz
Novicsok #5607 üzenetére
Köszi a tippet, folyamatosan gyűjtöm az info-kat a szükséges alkalmazásokhoz, ez is köztük lesz.
Biztos lesz olyan szitu amikor jó lenne egy jobb minőségű képet lőni, de nincs nálam a gépem, ilyenkor jól jön a RAW és utólag én majd feldolgozom PC-n.
A RAW egyébként egy nyers formátum, ami nem hogy veszteségmentesen, hanem egyáltalán nincs tömörítve, emellett ugye eredeti állapoában, feldoldgozás nélkül tartalmazza a szenzor által összeállított képet.
Hát, pedig a kvantumfizika miatt lesznek használhatatlanok a képek.
PS zajszűrésre egyébként katasztrófális. Helyette pro célszoftver a javasolt, pl. Noise Ninja.Erre nem tudsz véletlenül valamilyen megoldást? 5578
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kedvenc zene a mai napra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest