- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Bocs, lehet, hogy én vagyok kicsit lassú ma, de ha neked a PC Suite szerű szoftver kell a Nokiához, akkor mi köze ennek az Andoridhoz?
Ha meg Androidhoz kell, akkor volt valahol linkelve egy DellPhone nevű program, azzal meg lehet oldani, de így meg nem értem, hogy az minek, ha a Gmail-ben is lehet szerkeszteni.
Ha pedig azt szeretnéd, hogy a régi telefonból átvinni a számokat, akkor kábel nélkül egyetlen megoldás, ha a SIM kártyára mented, de oda sztem csak a számokat menti le. Ha utána beteszed az Androidosba a kártyát, akkor meg is vannak a számok. Van egyébként Androidra SIM kezelő szoftver is a Google Play-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest