Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
inyuska #108470 üzenetére
Értem én
Ezt mind tudja az említett nokia is
sőt a céges hüvely y3xx is tudja
de tudta az Atab 5" kvad is, igaz a fészbukk már akasztotta főleg ha játszottam is egy online gagyi játékot
Ezekre ez bőven elegendő, minden másra ott a mászterkárdEzekre a célokra nem kell drága csájna telefonokat venni, de ha mégis, akkor meg kell nézni, hogy melyik jó a háttere, melyik rugalmas és tőlük venni direktbe. Kihagyva a felesleges "kereskedőket".
-
törölt tag
nekem is elég bőven telefonálásra a nokia c3-01 vagy mi a manó a pontos típusa
nem kell mindenkinek csili-vili 64 bites 4 magos számítógép a füle mellé -
törölt tag
-
törölt tag
A gond ott kezdődik, hogy samsungnak globálisan kellett volna minden.
Csinált valamit, nem olcsón, viszont kicsit olcsóbban, mint alma és elkezdte ugyanazt a formát belsőleg butítani. Mintha... Pedig dehogy.
Egy ideig sokan be is kajáltál ezt, hiszen a számok nem hazudnak.
Aztán jöttek a szemét kínaiak, elkezdtek másolni, és elég gyorsan fejlődtek belőle. Hatalmasat szakítottak a piacból. Nem oly rég még arról volt szó, hogy parasztvakítás a 4 mag, a 64 bit, a dual sim és a többi. De az árérzékeny vevőknek kellett, hogy kapjanak is valamit a pénzükért, még akkor is, ha nem sok hasznuk volt belőle.
Ekkorra már a samu vesztett nagyot, és nem is igazán látszik, hogy vissza tudna kapaszkodni.
Az ok? Csinálhatott és csinált is jót, aztán sz@rt adott el lejjebb. -
törölt tag
válasz
Prien #108260 üzenetére
Mert rohadtul jellemző rájuk, hogy dual simesek..
Alapvetően a szolgáltatók felé gyártanak, akik pedig nem igazán tolerálják a dual simet. Sztem.
LG - a sok dual simes közül melyiket és miért ajánlanád?
Sony - itt melyiket és miért?
Elvárásaim:
5-5.5ˇ-es méret, legalább HD felbontás, LTE B20 is menjen rajta. 2/16GB háttértár legalább, 1,5-2 napos átlagon felüli használat melletti üzemidő, max. 80k.
Komolyan érdekelne
De samsung is jöhet, bár baromira utálom őket -
törölt tag
Lenovo S60-nál a második SIM 2G csak vagy netán 3G ott is van?
-
törölt tag
válasz
gyikhuszar #107065 üzenetére
Ok, akkor járod az országot ezek szerint?
LG G2 ha jól tudom, az tudja a B20-at is, tehát azért találsz mindenhol 4G-t.
Ha dual aktiv, akkor a lenti két típus tudja ezeket, tehát továbbra is tudod használni.
Ha nem kell dual aktív, akkor van nagyobb választék.
De kiindulva abból, amit írsz, hogy sokfelé használod, megint csak jó ha van B20-as opciója.
Amit használtam és jó volt:
Lenovo A6000 dual
Lenovo P70-AEzek közül utóbbi erősebb, gyorsabb, kicsit drágább.
De akik jobban otthon vannak ajánlásban, gondolom mondanak többet is. -
törölt tag
válasz
gyikhuszar #107061 üzenetére
A kérdés, hogy Telenor 4G-t hol használod?
B20-as kell-e?
dual aktiv: azért nem olyan hatalmas a választék ebben a kategóriában
Honor 6 +
Asus zenfone 2 ZE551ML ww verziós -
törölt tag
Alife P1 Pro
Erről van már információja valakinek? -
törölt tag
válasz
robi1979 #106983 üzenetére
Én a kettő közül tuti, hogy ZTE-t választaná, a vélhetően jobb support miatt.
Jiayu esetében sok panaszt olvasni hang minőséggel kapcsolatban, jelzett fórumon is.
Előnye a jiayunak, hogy szinte minden benne van, ami lehet. Ennek ellenére én nem vennék még egy ilyet típust egyenlőre. Elég a G2F is.De helyetted nem dönthetünk tényleg.
-
törölt tag
válasz
nash2 #106927 üzenetére
Nem veszekedés-
Kolléga szerint az mtk chipsettel szereltek szarok, mert az első szériás nehezebben találtak hóódat.
Aztán innentől kezdve ez már így is van mindnél.
megjegyzem, hogy a régi chipsetes mtk és a snapi 400-as között én annyit vettem észre, hogy előbbire frissíteni kellett az epo fájlt - amit egy ideig automatikusan, aztán manuálisan kellett, na puff - és semmi gondom nem volt vele.Igen, az antenna bütykölése sok esetben viszont minden problémát megoldott és bár lehet erre kifogást találni, de kit érdekelt, ha működik a dolog?
Az újakkal meg nálam egyik telefonnál se volt probléma és ismerve a nagyok árképzését mind a kettő költség optimalizáltnak mondható akkor.
Szumma: kijelenteni és megtéveszteni az érdeklődőket arra vonatkozólag, hogy egyik szar, másik király, nem fair és főleg nem megalapozott addig, amíg nem használtam mind a kettőt huzamosabb ideig.
Pont. -
törölt tag
válasz
madrac #106925 üzenetére
no, akkor egy kis tapasztalat itthonról:
S400 ami ugye elég általános még most, nem talált jelet a lakásban, nem sokat, semmit.
volt 2 mtk 67xx telefonom és bár nem sokat, de azért bent is talált. Teraszon kint 10m pontosság volt snapinak, 5m pedig mtk-nak.bocs, hogy videót nem készítettem róla
sőt, a 6732-es telefon olyan GSM jelet produkált, amit a snapis meg sem közelített.
De nem meggyőzési szándékkal, csupán az érdeklődőknek. -
törölt tag
Van arra valahol infó hogy egy adott készülék GSM erőssége mennyi?
-
törölt tag
válasz
svgyula #106760 üzenetére
Egyébként helyből vagy nekifutásból hozod ezt a szintet?
Nem futok. Pont. De gyaloglásnál sem mindegy, milyen tempót megyek és mennyit és biciklizésnél sem.
Az, hogy miért, csak neked megpróbálom (!!) elmagyarázni.
Ha túl keveset és lassan mozgok, akkor semmi haszna nincs, csak az idő megy, ha túl intenzíven, akkor nem csökken, hanem éppen ellenkezőleg, hirtelen, jelentősen megemelkedik a vércukorszintem. Ez tudod (dehogy tudod és örülj neki) olyan, mint amikor nem eszek és mégis felugrik a cukorszintem. Keress rá a topicok között, megfogod találni az erre vonatkozó beszélgetéseket. Az, hogy miért ugrik fel CH bevitel nélkül, azt is.Olyan 40 éves koromig volt 6ha szőlőterületünk, amit mi ketten a feleségemmel és amíg otthon voltak a két gyerekünk, velük műveltük. Tehát tudom mi az. Te tudod, vagy csak láttad a telefon wifi jelében?
Sőt, a 78 éves édesanyám még most is jár szőlőkbe, én meg segíteni neki. Te mikor voltál, mondjuk kacsolni, hajtást válogatni, kapálni?Örülj neki, hogy neked nem kell számolnod a napi CH bevitelt, nem kell napi x-szer szúrni magad és úgy csinálni, mintha mennyire nem szereted az édességet.
Bocs a teljesen off miatt.
-
törölt tag
-
törölt tag
Gyerekek nem kell ezt cikizni. Igenis fontos lehet egy ilyen.
Nekem pl. ahhoz, hogy vércukorcsökkentő hatása legyen egy futásnak, gyaloglásnak stb. megvan az, hogy milyen tempóban mennyit kellene. Ezekkel gondolom ezt is lehet kontroll alatt tartani.
Tehát van ennek létjogosultsága és haszna, értelme is. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
robi1979 #106746 üzenetére
Nagyon egyszerű
Szűkítsd le melyik tudja a B20-at, azokból tovább szűkíted ami neked kell.
Nem futok, az orvosom eltiltott tőle.
Jiayu S3 topicban lehet hamarább tudnak erre választ. Olcsó telefon, főleg miután valaki megveszi és szabadulni akar tőleFutóöv: gondolom egy olyan öv, amelyik fut.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #106735 üzenetére
Mert akkor egy ilyen volt szinte
Most meg?
klónozzák a klónozott klónokat -
törölt tag
Jó, legközelebb megpróbálom a DAKK-os buszokon ezt a wifi dolgot, tuti nyomják az utazóközönségnek
De ha mégsem? -
törölt tag
válasz
fateless #106686 üzenetére
"Nem fogja ez meghiúsítani a készülék eladását" Ez majd kiderül, lehet, hogy nem, lehet, hogy igen, de könnyebbé tuti nem teszi
Az pedig, hogy mi lesz általánosan vidéken, az nagymértékben technikai kérdés. Egyszerűen meg kell nézni, hogy vidéken a voda 3G hálózata mennyire jól használható, míg a teleroncs, szó szerint roncs. (nálam tuti, hogy az)
Ennek ismeretében, és annak fényében, hogy a szolgáltatók akár településen belül is más normán adnak, adhatnak, bizony kilehet jelenteni, aki venni akar, igenis vegye figyelembe, tudja-e adott telefon a hazai ÖSSZES módozatot. Mert ahogyan a teleroncs esetében derült égből telekom hálózat használata, ugyanígy bármikor, bármi megtörténhet. Legyen inkább talonban egy nem használt freki, mint egy nem használható nincs. -
törölt tag
válasz
fateless #106680 üzenetére
Ezt pedig kimerem jelenteni, ha vidéki vagy akkor vegyél B20 nélkülit ha:
- előtte letesztelted, hogy adott szolgáltatód 4G hálózata nem ezen ad
- ha nem akarsz vándorolni az országban, és netet használni
- ha nem akarsz másik szolgáltatóhoz menni
- ha nem akarod majd esetleg eladni és azzal szívni, hogy "B20-at tudja?" "akkor köszi nem"Nagyjából.
Az pedig, hogy miért preferálják a 800-at vidéken? Ennek is megvan a technikai feltétele, de ez nem idevaló.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
SamSem58 #106638 üzenetére
Nekem A6000 volt, azzal semmi gond azok kívül, hogy SIM2 csak 2G-t tud, de ugyanez van P70-el is.
Nálam ajánlott kategória a 6000-es, nem gondolnám, hogy a 7000-es rosszabb lenne, de nincs tapasztalatom vele.
Vedd meg online és ha nem jön be, 14 napon belül elállsz a vásárlástól. -
törölt tag
Sziasztok
Tisztul a kép bár kellenek kompromisszumokLenovo P70-A - nagy akku
Honor 4x: nagyobb kijelző (+-) viszonylag jó üzemidő
P8 Lite - sok extra, és ennek is jónak látszik a támogatása, kevésnek tűnik az üzemidő -
törölt tag
válasz
palimre #106494 üzenetére
Hát igen, alapvetően használni kellene a telefont.
Telefonálásra, netezésre, sms, stb.
Ezekhez ne haragudj de nem kell 1000 oldalas lexikon. Érintőképernyős mobil: igen, el kell húzni, rá kell bökni.
Programok a google áruházból telepíthetőek, akár pc segítségével is.
Ha a tárcsázót nem tudod használni, nem tudsz rendezni, ott a pc-s szinkronizáció pl., vagy keresni kell olyan programot az áruházban, ami ennél többet tud.
De azt nem várható el egyetlen gyártótól sem, hogy olyan könyveket adjon ki, melyben lépésről-lépésre, ábrákkal mutassa be, hogyan kell használni egy okostelefont.Én sem vagyok egy nagy guru - sőt - pár X-n már túl vagyok, szeretem ha magyar nyelvű a rendszer, de azért elboldogulok az angol felülettel is, de amire kell használni, azt kb. anno 1 nap alatt megtanultam
Használd, próbálgasd, és ne parázz, ne keresgélj lexikonokat róla, mert nem találsz.
Ha nem megy, keress valakit, aki használ androidos telefont, kb. 20 perc alatt mindent elmond amit tudni kell róla. -
törölt tag
válasz
nyinya #106476 üzenetére
Ok, én elhiszem, de kihagyom inkább
Maradok nagy valószínűséggel az amazon mellett.
Lehet, hogy van némi többlet rajta, de ha gond van, 1 hét alatt visszajött a termék vételára.
Ez nekem megér annyit. Nem hetekről, hónapokról, javítgatásokról beszélünk, de azt hiszem ezt pont neked nem kell mondani -
törölt tag
válasz
maczera #106472 üzenetére
Lehet, hogy barátom, de alapból az ismert helyeket szoktam nézni, ott meg nincs ennyiért
Szeretem, ha nem kell egy forgalmazói garanciától függeni, ami lehet jó is, de lehet, hogy évenként csődöt jelent és új tulajdonossal, de régi néven futtatják tovább, jogutód nélkülEgyébként abban sem vagyok biztos, hogy ezek hazai, új termékes, 27%-os áfások.
Egyébként köszönöm a linket
-------------
* Áraink színtől és felszereltségtől függően változhatnak!
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A megjelölt ár 0% ÁFA-t tartalmaz. A képek és videók illusztrációk! -
törölt tag
Tudjátok azt nem értem, hogy valami szlovák oldal és a MM volt P70-re ajánlva.
Az ár azonos, viszont azért a szlovák áfa nem 27%, így illene jobb árat adniuk -
törölt tag
Asus zenfone 2 500C
van róla bárkinek tapasztalata, forrása?
80k, kicsit sok(k)
megéri ezt az árat? -
törölt tag
Nem csak Te vagy.
Én sem szívesen adok ki sokat érte. Meg is kaptam egy hardveraprós "kereskedőtől" privátban hogy mi is vagyok.
Volt moto g 2nd (2014) ár/értékben elég jó volt, de azért közel sem hibátlan. Ellenben az eladó - amazon - garis ügyintézése minden elképzelésem felülmúlta. A levelezés indítása és a vételár visszafizetése között 1 hét telt el. Lehet, hogy kicsit drágább onnan, de ha gond van és miért ne lehetne még egy Motorolaval is, akkor korrektek eléggé.ZTE Blade, Atab5 Quad, (egy örökölt HTC dézi) ezek egyike sem olyan nagy márka (HTC nem vétel volt) és egyikkel sem volt gondom. Ráadásul az atab egy huszadrangú kínai klón, amit igazából sosem tudtam kideríteni, hogy ki a szülő.
De tudod, van, aki tele van zsével és olyat vesz, amiből kb 10/6 felhasználó nyomogat
Nekem pl. sosem volt samsung de vélhetően nem is lesz. Ellenben nem is alkotok róla véleményt.Akinek pedig fáj, hogy megtudok venni egy telefont akár 60k-ért is, majd két hét múlva ha nem jön be lecserélem egy másikra, hát sajnálni se tudom.
Nincs egy hete, hogy egy A6000-t használok, de ez olyan rövid idő, hogy még tapasztalatot sem tudok róla sokat, max. a napi használatról.
Napi rendszeres, átlag használat:
mobilnet, éjszaka kivételével non-stop, online játék, hírek, néha egy kis youtub zene, távoli gép elérés vezérlése róla
telefonálás
zene
kártyajáték
15%-on volt mikor feltettem tölteni - 54 óra volt töltő nélküli időszak (motot délután töltőre kellett tennem)
nincs memória hiánya neki (motonál teamw. esetén előfordult)
kijelző nekem szép és napos időben is látható
hang: engem jól hallanak, én is másik felet
GPS: se nem jobb, se nem rosszabb, mint motonál volt. (erősen leszigetelt beltéren nem igazán megy, de kint 2-5m pontosság és gyorsan fixál), de navigálásra eddig nem használtam, így ezzel nincs tapasztalatom
Ami nagyon hiányzik a biztonságérzetemhez, az a majom üveg és a cseppállósága.
Nincs akadás, szaggatás, gyors.Ja és Lenovo ugye. Ami pár éve még egy neve nincs mobilgyártó volt. (nem a notebook részlegre értem, persze ott azért sokat profitáltak egy bizonyos igen neves márka felvásárlásából, ahogy teszik a motorola felvásárlásából is)
-
törölt tag
válasz
fudi2002 #106371 üzenetére
Az, hogy számodra nem ismerős az adott márka, az nem jelenti azt, hogy....
Aztán ha kérhetlek, írd meg, hogy hol és mit és kinek ajánlgattam! Amúgy meg vegyél vissza és ne ítélj annak alapján, amit nem ismersz, nem használtál, nincs vele tapasztalatod!
Még szerencse, hogy vannak olyan nagy nevű gyártók, akiknek a menő telefonjaival folyamatosan szívnak és várnak a csodára, hogy mikor lesz használható rom a memóriakezelésére.
-
törölt tag
-
törölt tag
Lenovo P70-nél jól látom, hogy van 4 és 8 magos verzió is?
Honnan tudnék most jóárasítottan beszerezni ilyet? -
törölt tag
válasz
Gifos #106220 üzenetére
Moto G 2nd volt nekem
igazából nincs vele gond, viszont az enyémben nem volt 4G
van már ilyen is, ajánlani tudom
5.0.2 van rajtuk és készül az 5.1 és van CM rom is hozzá
használtan nagyon jó árak vannak (mondjuk 4g-t nem láttam) érdemes amazonról venni az extra garancia miatt
(2 év és nincs szarakodás ha rossz, még a postát is fizetik ha vissza kell küldeni) -
törölt tag
válasz
robi1979 #106214 üzenetére
nekem van egy G2F készülékem, teszi a dolgát, néha megháborodik az akkuja - van, hogy 3-4 napot kibír, aztán meg éppen egy is sok neki - support nulla volt már akkor is rá, amikor megvettem.
4.3 vs 5.5 méret..
jelentős az eltérés, meg kell nézned, hogy a motohoz képest mekkora a tényleges mérete neki, mert pölö a Moto g2 2nd ami volt és a lenovo A6000 ugyanaz a kijelző méret, mégis jobban kézreáll a lenovo nekem -
törölt tag
Elephone P4000
Azért a 110EUR alatti ár nem annyira rossz érte. -
törölt tag
-
törölt tag
Ebben tudnátok segíteni?
Ott nincs élet -
törölt tag
válasz
fateless #105988 üzenetére
Ahol én megyek nincs 2G, 3G és még EDGE sem.
Naponta utazok 2 órát, 60km-en, abből 57 az, ahol nem érhető el hipernyet. Ugyanazon szakaszon pl. Telekom 4G megy. Elvileg most már telenor is és éppen ezért lefelé nem fejlesztenek.
Holnap kiderül ha megkapom az új telefont.
Sajnos vagy nem, de figyelembe kell B20-at is hiszen lehet éppen ott, éppen akkor nem kell, de utazhat, eladhatja később...
Szóval minek utána ez a frekvencia kiosztásra és használatba került, figyelembe illik venni
Ennyi és nem többcitkar Gondolod térerővel nem küzdök?
"sajnos rossz helyen lakik"
Két torony holtterében van a házunk. Váltani nem tudok ezzel mert céges. -
törölt tag
Sziasztok
Telefont cserélnék, kérlek adjatok tanácsot, hogy mit érdemes?
5" - legalább HD felbontás
dual sim
Min. 1/8GB
4G (B3/7/20)
support legalább jó szinten
árat most nem mondanék, de 70 fölött tuti nem adok pénzt egy telefonra -
törölt tag
Sziasztok
két készülék közül kerül ki a következő telóm
érdekelne melyiket és miért javasolnátokZTE V5 (2/8GB)
Moto G 2 (1/8GB) -
törölt tag
THL L969?
Valami infó róla? -
törölt tag
Sziasztok
40-45k környékén keresnék telefont
4,7-5" méretben
nyilván dual legyen
Jó lenne esetleg LTE is, bár fene tudja
Erős GMS rádió előnyt jelentene -
törölt tag
Sziasztok
Készüléket keresek, az alábbi paraméterekkel:
4,7-5"
Nem fontos a HD felbontás
Fontos a jó GPS jel, de még fontosabb az erős GSM jel
1/8GB jó lenne, de ha 4 se nagy gond, SD kártya van
Nem lenne hátrány ha lenne támogatása is romot illetően.
Jó zene lejátszó, kamera annyira nem érdekel.
FM rádió kell -
törölt tag
válasz
aytukabozs #85387 üzenetére
sajnos nem engedi végig a megrendelést
-
törölt tag
válasz
petike2014 #83997 üzenetére
-
törölt tag
Akcióznak DG800-ra.
Így most ez a kettő versenyző van:
GF2 vs DG800
Szerintem kb. ár azonos, melyik és miért a kettő közül. -
törölt tag
Sziasztok
Javasoljatok nekem készüléket, ilyen paraméterekkel:
Lehet egy vagy két simes.
Kijelző: 4-4,5" IPS, nem feltétel a HD
4 mag
1/4GB
Lehetőség szerint fehér
Ár max: 35k
Ennél nagyobb egy milivel sem. Az 5" már túl nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- E-roller topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest