- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nash13 #18733 üzenetére
Én a Lenovo-t vennék, mert annak itthon már van közössége (itt a fórumon rá is kereshetsz). Itthon gyártottak rá rom-ot is.
A G2 esetén már megoldott a magyarítás, de sok verziója van kint (6575, 6577, 1GB, 512MB és ezek kombinációi), és nem feltétlenül kompatibilisek egymással mindenben. Ettől azonban még nem tűnik rossz telefonnak! -
válasz
nash13 #18687 üzenetére
Esetleg Lenovo A789
-
sasa311
veterán
válasz
nash13 #18682 üzenetére
Hogyne számítana. Kevésbé neves gyártóknál még 2 egyforma telefon is lehet szerelve másfajta chipekkel. Pl.: nekem a Hero H2000+-omon mág fajta volt a GPS/WIFI/BT chip. Mikor fel akartam rá rakni egy ROOTolt ROM-ot akkor estem hasra, hogy minden oké, csak épp nincs wifi meg gps.. Napokig töltögettem orosz meg kínai ROMokat mire találtam egyet, amivel újra ment az említett 3 chipset.
Egy barátom kínai cuccokat hoz be nagy mennyiségben (egyik magyar webshop az övé) és ő mondta, hogy ez úgy megy kínában, hogy van egy alap platformjuk amit ők is vesznek (pl. az MTK platform) és vannak azok az alkatrészek, amiket ők szerelnek bele (kamera, gps, wifi, bluetooth, képernyő, stb...) És mikor valamelyik alkatrészből találnak pl. pár ezer darab akciósat hasonló specifikációkkal akkor azt simán felhasználják. Ilyenkor beheggeszt a kis kínai a ROM-ba egy másik "drivert" és csók. Persze a legritkább esetben adnak ki a kisebb gyárak verziószámos ROM-okat a publikumnak.
Ugyan így járt nálam magyarítani HERO I5 telefon (ami a gyakorlatban megegyezik a H2000+-al) és amíg az én H2000+-omban kifejezetten jó kamera volt addig az I5-ben csapnivalóan szar volt.
Amit csináltam feltételezem működik, mert már majdnem egy hete volt és nem érkezett panasz, pedig "laikus" volt a srác. Meg természetesen teszteltük is.
A rendszerhez sosem nyúlik, csak a rendszer APK-kat magyarítom hasonlóan a Jbarthoz, csak egy másik programmal és annyi különbséggel, hogy kb. 30 perc alatt kész vagyok az egésszel és nem kell újra telepíteni a ROM-ot sem. -
orkester
őstag
válasz
nash13 #17061 üzenetére
Szia!
Én is a Jiayu G2-t (2mag, 512ram) választottam a Páromnak, eredetileg még olcsóbbat terveztünk, mert ő sem játszott soha a telefonjain. Ezen meg játszik, netezget, stb., de ezekre is teljesen jó Neki, úgyhogy én is ezt tudnám ajánlani. Plusz az akkuja is nagyon jó. Szerintem is a legjobb választás ha nem kell az 1gb ram és a nagyobb kijelző. -
hunaqua
addikt
válasz
nash13 #16648 üzenetére
Juuuujjjj...HAZUDIK!
Pénteki rendelés!
SG posta!
2013-01-22 02:38:44
SHIPMENT ARRIVED AT FACILITYLocal date & time week Transit Location Transit record
RF120899974SG
二
民乐
SHIPMENT ARRIVED AT FACILITY
二
民乐
SHIPMENT OPERATION COMPLETED
2013-01-21 16:49:52
一SHIPMENT INFORMATION RECEIVED
Nincs neki készlet!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nash13 #16127 üzenetére
Jelen pillanatban még Apeelme és Keeperv guru kollégák kifejezetten ellenjavallják érzékeny adatokkal való használatát adathalászati gyanú miatt:
LeWa OS.Egyébként a MIUI az amiről-aniből a színvilágot és minden jót merít a lewaos,(sőt a korábbi linkelt képernyőképen kis piros nyíllal jelöltem hogy lewáék megjelőlik-megnevezik a xiaomi-t ) tehát ha az ráhegeszthető így vagy máshogyan a G3 telóra akkor elmúlhat a herótod
(Persze telve van kinai appal
)
-
fPApi
őstag
válasz
nash13 #16127 üzenetére
Titanium: én első körben csak fagyasztanám az adott alkalmazást:
- művelet-fagyasztás/felolvasztás menü: itt kiválasztod, hogy melyiket akarod, majd a zöld pipára nyomsz. Vigyázni kell, mert alaphelyzetben minden alkalmazás ki van jelölve, így ha valaki rögtön rányom a pipára, akkor mindent fagyaszt, ami nem egészséges.
Ha néhány napig minden rendben működik, akkor az eltávolítás menüben el is tudod távolítani, de a fagyasztás is tökéletes, ha van elég helyed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged