- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
bohoc71 #30677 üzenetére
Én is ezt irtam,hogy mennyi időnként frissül,NEM AZT hogy mennyi ideig frissül!!!!!TEHÁT ha a juice bekapcsolja a netet 1 percre,akkor semmit nem ér hiszen maga a widgeteknél a frissülési idő minimum 15 perc,fél óra 1 óra...tehát még 14 percig bent kéne hogy kapcsolva hagyja a netet hogy frissülni tudjon az a fránya widget!
Úgy érthetőb hogy 15 percenként fél óránként 1 óránként néznek rá a szerverre a widgetek??Azaz 1 percre felmegy a juice hogy frissüljenek a widgetek mondjuk,semmi rételme,mert még 14 percet várnia kéne arra hogy frissüljön minimum!
jer1cho:
Pedig akkor is igaz amit irok,ugyanis én eleve minimumon használok mindent a telón hogy birja ameddig csak lehet az aksi,azaz 30 százalékos fényerő,meg napi kétszer felmegyek netre pár percre amig frissül a widget azt jónapot!És 2g-re van állitva eleve a netem.A juice csak jobban fogyasztaná az aksit,mert napi 40-szer felmegy 1 percre szinkronizálni meg ilyenek,ismétlem,ez csak azoknak jó,akiknek menne egész nap a net,és a juice meg lekapcsolja azt néha bekapcsolja,DE ez még mindig sokkal több fogyasztás mint ahogy én használom,ennyi
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest