Keresés

Aktív témák

• frensys

tag

válasz bohoc71 #30677 üzenetére

Én is ezt irtam,hogy mennyi időnként frissül,NEM AZT hogy mennyi ideig frissül!!!!!TEHÁT ha a juice bekapcsolja a netet 1 percre,akkor semmit nem ér hiszen maga a widgeteknél a frissülési idő minimum 15 perc,fél óra 1 óra...tehát még 14 percig bent kéne hogy kapcsolva hagyja a netet hogy frissülni tudjon az a fránya widget!

Úgy érthetőb hogy 15 percenként fél óránként 1 óránként néznek rá a szerverre a widgetek??Azaz 1 percre felmegy a juice hogy frissüljenek a widgetek mondjuk,semmi rételme,mert még 14 percet várnia kéne arra hogy frissüljön minimum!

jer1cho:

Pedig akkor is igaz amit irok,ugyanis én eleve minimumon használok mindent a telón hogy birja ameddig csak lehet az aksi,azaz 30 százalékos fényerő,meg napi kétszer felmegyek netre pár percre amig frissül a widget azt jónapot!És 2g-re van állitva eleve a netem.A juice csak jobban fogyasztaná az aksit,mert napi 40-szer felmegy 1 percre szinkronizálni meg ilyenek,ismétlem,ez csak azoknak jó,akiknek menne egész nap a net,és a juice meg lekapcsolja azt néha bekapcsolja,DE ez még mindig sokkal több fogyasztás mint ahogy én használom,ennyi

Aktív témák