- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Genius007
őstag
Lenne egy kis problémám.
A telefonom (ZTE Skate) szinkronizálta a telefonykönyvet a facebookal, viszont ezeket a neveket többségében csak akkor lehet látni, ha van net.
Próbáltam a telefonkönyvet kimenteni .vcf file-ba, aztán vissza tölteni, de csak azokat a telefonszámokat lehet látni, amiket én írtam be saját kezűleg.
Lényeg hogy azt szeretném megoldani, hogy vagy gmail-en, vagy egy file-ba ott legyen az összes contactom, telefonszámmal, mindennel. (amik facebookon is vannak).
Szóval ha esetleg Rom-ot cserélek, akkor net nélkül vissza tudjam tenni a telefonykönyvet.
Mert ha most szinkronizál a Gmail-el is, meg facebookkal is, akkor nagyon sok mindenkiből dupla van. (Akit annó én irtam be, meg akit szinkronizált facebookról).
Arról nem is beszélve, hogyha pl. 10x szinkronizálom fb-vel a telefonkönyvet, akkor mindenki 10x lesz benne, mert nem írja felül az előzőt.
Erre van valami megoldás, esetleg app. vagy ilyesmi?Üdv.
Mod.: Vagy van esetleg olyan program, mint anno pl. SE-re a PC Suit, hogy feltettem, összekötöttem a telefont a géppel, és a gépen láttam mindent ami a telóba van?
(telefonkönyv, naptár, sms-ek, stb stb, ez nagyon hasznos lenne) -
Genius007
őstag
Sziasztok
Nem rég beszereztem egy ZTE Skate telót, és lenne pár kérdésem.
1. Gyárilag valamiért elég halk ez a telefon, és fülessel sem a leghangosabb, valami olyasmi progit keresnék hozzá, amivel a hangerőt feljebb lehet még venni.
Próbáltam a Volume+ programot, de elég "bugos", legalábbis ezen a telefonon / rom-on.
Mert hol "beadja" a beállított sémát, és működik, hol nem ... O__o2. Tudtok valamilyen naptár (calendar) programot, ami jól is néz ki, és használható?
Mert a gyári elég ramatyul néz ki véleményem szerint.3. Facebookal szinkronizált a telefon, a telefonszámok ott vannak a telefonykönyvben, viszont "kimenteni" SD kártyára nem tudom őket. Vagyis látszólag tudom, mert kimásolja, viszont ha másik romot rakok fel, és vissza akarom tenni a exportált vcf-et, akkor csak azok a telefonszámok vannak benne, amit én írtam bele.
Szóval a lényeg, hogy net nélkül a telefonszámokat pici képekkel vissza tudjam tenni, amit annó a facebookal szinkronizált.4. Esetleg ZTE Skate-hez tudnátok témákat mutatni / linkelni?
Egyenlőre ennyi, szép napot mindenkinek!
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest