- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #35916 üzenetére
Most látom csak hogy a NO ROOT ból nincs trial...
-
callmeakos
veterán
válasz
dokee78 #35914 üzenetére
Teljesen gyári 2.2 van rajta.
Köszönöm a tippet. Elfelejtettem hozzátenni hogy lehetőleg ingyenes legyen vagy viszonylag olcsó. Kipróbálom a NO ROOT Screenshoot It trial verzióját. Úgy is csak pár darab kellene. Ha esetleg tudtok még, szívesen várom a tippeket. De ezeket is nagyon köszönöm. Remélem beválik -
callmeakos
veterán
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék.
Készülőben van egy droidos telefonról egy teszt amelyet én írok és ehhez elengedhetetlen lenne hogy legyen screenshot. A telefonon 2.2.2 fut és úgy tudom a screenshot módszer még nincs gyárilag bekalibrálva ebben a szoftververzióba. Így szeretném kérdezni hogy a Play-en van e erre használható alkalmazás.Korábbiakban megpróbáltam már utána járni a dolognak és majdnem mindenhol az SDK-s módszert ajánlották, amelyet próbáltam én is de valamiért az nem működik.
Köszönöm
-
callmeakos
veterán
Szevasztok!
Lenne egy elég láma kérdésem, de nézzétek el, mivel péntek óta nyúzom első droidos készülékemet.Szóval: Lehet beszerezni marketen vagy valahonnan navigációs programot? Mert bár van alapból Maps és a Google Térképek (béta verziója) de az egyik ugye net kell hozzá, a térképek meg nem túl pontos.....
Köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Reklámblokkolók topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest