Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Rendben, köszönöm a választ! Erről az APNdroid-ról tudtam, de jobban szeretem, ha egy ilyen, számomra alapvető funkció alapjáraton része egy OS-nek.
Esetleg olyan oldalt tudsz, ahol az újítások fel vannak sorolva? Bármilyen lehet, de az újabb android-ok érdekelnek inkább, tehát 2.1-ről 2.2-re, 2.2-ről 2.3-ra. Én elsősorban magyar oldalakat kerestem, mert az angolt egyelőre még töröm, viszont a google fordító ki tud segíteni, ha muszáj. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Ha nem idevaló a kérdésem, akkor elnézést kérek, de nem találtam más topicot, ami ennyire az androidra lenne kihegyezve.
Keresgéltem, de még guglival sem sikerült olyat találnom, hogy pl a 2.2-es Android-nak mik az újításai a 2.1-hez képest, mindez felsorolva. Találtam cikkeket, ahol szépen beleágyazva a szövegbe, bekezdéseken át taglalva le volt írva néhány újítás, de konkrét felsorolást nem találtam sehol.
Pl olvastam olyanról, hogy a 2.2-ben alapban benne van egy olyan funkció, amivel le lehet választani a telefont a netről, tehát minden netes alkalmazást leállít, és csak a visszaállítást követően mászkál ki megint a világhálóra. Így nem generálna adatforgalmat a készülék, csak ha a tulajdonosa is azt szeretné. Ez számomra nagyon fontos funkció lenne. Ez amúgy igaz?
Aktív témák
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest