Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Akossss
csendes tag
A Watchdog manager leginkább csak a figyelmeztetésre jó, de van olyan is, ami grafikonon mutatja az elmúlt 2 nap prohasználatát, mellétéve az akksi töltöttségi szintjét, én azt használom. Neve: SystemPanel.
-
Akossss
csendes tag
Adott egy Androidos telefon, BT sztereo headsettel. Minden működött, de a zenelejátszó, szabályzó gombok megszűntak működni, miután a MortaPlayer frissítette magát. Valakinek van megoldása?
A headsetem a másik telefonommal működik, vezérli rendesen. A telefonvezérlő gombok mennek. Vagy szoftveresen szállt el valahogy a vezértlés, vagy csak újra kéne párosítani, de azt meg nem emlékszem hogy kell, mert mikor kitörlöm az eszközt a listáról, és újra rákeresek, már nem kéri a kódot, megismeri egyből, de szeretném ha elfelejtené Pedig nem vagyok hülye hozzá, először azt hittem, hogy a frissítés az oka, de régebbi verzióját nem találtam meg a programnak a Neten, így átkapcsolatm a vezérlést a WinAmp-ra, de az sem reagál a gombokra...
Ötlet? A pontos típusok szerintem nem fontosak, mert eddig működtek, most nem. Amúgy HTC Desire HD, és Motorola HT 820 -
Akossss
csendes tag
Van egy olyan problémám, hogy egy program (Soundhound) véletlen 2x került fel a rendszeremre, és az egyik példánnyal nem tudok mit csinálni. Uninstall ikon inaktív, marketen install helyett upgrade gomb van, azzal felteszi mégegy példányban, azt el is tom távolítani, de az eredetit nem. Elindulni elindul, a telefonmemórián is látom fileböngészővel, csak root jogosultság hiányában nem engedi törölni. Valakinek valami ötlete? Ide, vagy az akossss@gyoriek.hu -ra várnék válaszokat, idegesít az az ikon ott nagyon...
Ha ez segít, Desire HD a teló típusa, és persze Froyo van rajta...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest