- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TV antenna és jelerősítés
Aktív témák
-
Cholard
tag
válasz
Spirit #15564 üzenetére
Nos, szerintem annyira nem gáz a helyzet: letöltöd a telefonodra (felteszem, Neked van) azokat az alkalmazásokat, amelyekre édesanyádnak szüksége van/lehet. Pl. Appmonster-el csinálsz róla backup-ot, azaz így rendelkezésedre áll a telepítő apk fájl. Ezeket lemented a notidra ( itt meg kell jegyeznem, hogy egy kártyaolvasó nem árt bele). A B terv, hogy bluetooth-on átmásolod a Te telódról az apk-kat az övére, és telepíted onnan őket.
Egy (bár elhanyagolható) apróság van: ha a Te telefonoddal kompatibilis a szoftver, de az övét nem támogatja. De nem hinném, hogy extrém programokra lenne szüksége, amelyek telóspecifikusak lennének... -
sssz
őstag
válasz
Spirit #15564 üzenetére
hát azt hiszem be kell vállalnotok, hogy - annak ellenére hogy a jelek szerint nincsen mobilnet előfizeése anyukádnak - kénytelen lesztek pár kb-ot előfizetés nélkül letölteni a marketről, mert másképp nem jutsz filekezelőhöz. ez egy ördögi kör. ha incs benne a romban, akkor először le kell töltened. telepíteni nem tudod sd-ről mert ahhoz meg ugye kellene egy file kezelő
ha nincsen gmail fiók beállítva a telefonján, akkor szerintem még mielőtt elindulsz hozzá csinálj neki egy gmail fiókot , ha ott vagy ála léjetek fel gyorsan a netre, írd be neki a beállításoknál a fiókokhoz a gmail fiókot, aztán rá a marketre, keress rá pl gyorsan az astrora, letölt és ahogy feltelepítette azzal a lendülettel kapcsold is ki a netet nehogy tovább számlázzon.
Ugyanis én úgy tudom, hogy attól még hogy előfizetése nincsen netre, van net elérése csak valószínűleg kicsit drágábban mint ha lenne net csomagja.
hoppsz. eszembe jutott valami. volt samsungom de már nem emlékszem pontosan ott hogy van, de a htcnél az a program, amit adnak hozzá cs-n (htc sync) tartalmaz olyan lehetőséget hogy app-ok telepítése. ha rámegyek arra arkkor csak ki kell választanom aPC-ről az app telepítő fájlt és ő felrakja. A Kies vagy nemtom most mi van a samsungnál ilyet tud?
-
sssz
őstag
válasz
Spirit #15559 üzenetére
itt nézz körül: magyarított alkalmazások
sok ingyenes appot magyarítottak itt a fiúk és ezeket nyugodtan letöltheted a notira és utána egyszerűen másold át a teló sd-jére.
azt nem tudom hogy tudod-e, de ahhoz hogy bármit is a marketen kívülről telepítsél, mindenképp kelle gy file kezelő először. pl astro, es explorer, stb. de ezt mindenképp először a marketről kell letöltened.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest