Aktív témák
-
Sentry1
csendes tag
válasz
Sentry1 #6536 üzenetére
Nah Marketen kirpobáltam egy csomót, ez jött be: RecForge Free - Audio Recorder
Lehet minimalizálni a programot és akkor fut hattérben. Sok beállítási lehetősége van. Támogatott hangformátumok: waw, mp3, ogg
-
Sentry1
csendes tag
Van aki tud olyan diktafon programot ami működik képernyő/billentyűzet lezárása után is ?
Keresőben nem találtam erre választ. Előre is köszi !
-
Sentry1
csendes tag
Nah megoldottam, felhívtam egy nagyon jóbarátom Ő segítségével legyűrtük a gondot.
Töröltem APN-ket telóban és a Call Meter NG 0B adatforgalmat mutatott. Zsírkréta
Google-t meg valszeg gyorsítótárból szedte.
-
Sentry1
csendes tag
válasz
DeFranco #3937 üzenetére
Kitettem a widget-et főképernyőre. De iszonyat lassan reagál.
Valószínűleg nem is működik mert tökmindegy hogy piros vagy zöld a böngészőre nyomva a google-t betölti. Wifi KIKAPCSOLVA .
Ha a widget piros, akkor felül egy fel és le mutató nyíl van, ráírva hogy OFF , ha zöld a widget akkor a fel le mutató nyílra ON. ÉS mondom tökmindegy, a böngésző megy.
Beállítások menű/Wireless beállítások/ Mobilhálózat nincs kipipálva.
Még annyi hogy a térerőjelző ikonon ott van hogy 2G.
Eddig lehet működött a program mert akkor ha lelléptem wifiről a böngésző nem ment, de pl MArket főmenűje bejött.
Ha a widget piros kint akkor az APNdroid programban a 3G/EDGE/GPRS szürke a többi (MMS, Notification, Disable all APNs) zöldre pipálva.
Most ilyenkor mivan ??
Andorid 1.6 LG GT540, APNdroidot marketről szedtem le, valszeg wifin kapcsolódva.
-
Sentry1
csendes tag
Nagyon buta kérdés de hogy van a mobilnnet kikapcsolva APNdroidban ha zölden vagy szürkén világít ???
Mert nekem mindegy akkor se éri el, igaz Beállítások/Wireless beállíátsok/Mobilhálózat ki van kapcsolva (szürke)
Android 1.6
MA vettem és hülye vagyok még hozzá. Előre is elnézést hogy ilyent kérdeztem.
Itt egy kép hogy néz ki nálam is : [link] KATT
Még annyit hogy felső sávban ( ahol időt , akku töltöttséget jelzi) ott az APNdroid off vagyon on kell lennie hogy blokkolja a mobilnetet.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Macbook White 13" unibody
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest