Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Brown ügynök #9146 üzenetére
Azt leszedtem már, csak odáig még nem jutottam el a sorban.
Ez lesz a következő, köszi. -
llaszlo
veterán
válasz
Brown ügynök #9122 üzenetére
Csodálkozol? Még mindig azt a trágya FAT32-t kell használni, mert nem képesek egy normális fájlrendszert készíteni vagy más módszert kialakítani (pl iTunes - iPhone). Azt meg nem, hogy titkosítani nem lehet, de csoda, hogy ha normálisan működik.
RootRulez: És miből tart kivenni az SD-t a telefonból? Ha már ellopták akkor úgyis mindegy.
-
RootRulez
félisten
válasz
Brown ügynök #9122 üzenetére
ha mást ne, levédve a fájlkezelőket az előbb említett programmal és amíg a telefonban van a kártya nem férnek az SD-hez.
-
RootRulez
félisten
válasz
Brown ügynök #9120 üzenetére
Van ez az App Protektor, én ezzel védtem le pár programot pl a facebook alkalmazás, mert egyszerűbb beírnom 4 számot, mint külön bejelentkezgetni... Mem kártyát nem tom le lehet-e vele...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest