Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
THomas007
üzenetére
Értem.
Nekem ugyan nem jött be a program a lokaláziciós bakijai miatt, de ezt talán még ki tudja védeni a Llama. Lehet benne feltételeket megadni eseményekhez. Próbálj meg csinálni egy olyat, hogy amikor fut/előtérben van a tárcsázó program, akkor a WCDMA-t részesítse előnyben. Mintha láttam volna benne ilyesmi beállítást.Egyébként ez nekem garanciális hibának tűnik, nem próbáltad még javíttatni, vagy cseréltetni?
(#35743) decoati
Mikor videótelefonáltam vele, nekem is lezabálta közel maxról, olyan 1,5-2 óra alatt, bár az szerintem még nagyjából természetes. Az persze tényleg gáz, hogy ha csak van magának, és úgy is MB-okat forgalmaz a háttérben percenként. -
válasz
THomas007
üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt: Toggle2G
Folyamatosan 3G-n használni szvsz nem jó ötlet, mert többet fogyaszt mint 2G-n. Kivéve ha sokat vagy fenn mobil neten, akkor megértem. Én szinte csak 2G-n használom folyamatos adat kapcsolattal, email-re, szinkronizálásra az is elég. És ha netezni akarok, átváltom 3G-re.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi