Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Mivel, mint írták is, nem a rendszer szab korlátokat, hanem az appokat nem úgy írták meg, ezért a tippem az, hogy tableten is ez a helyzet, mivel többnyire ugyanazokat az appokat használják azokon is, mint a telefonokon. Szvsz ha pl. a telefonon egy böngészőnél kivitelezhető a több füles megoldás, ugyanígy megoldható lenne egy office appnál is (ha gondolnának erre, vagy egyáltalán meg akarnák csinálni)
-
petipetya
nagyúr
-
atillaahun
veterán
Android, tehát rendszer szinten nincs akadálya, viszont amennyire én tudom az összes Office App-ból kispórolták ezt a lehetőséget. Az egyetlen körülményes megoldás ha nagyon kell ez, hogy felraksz 2-3-4... féle Office alkalmazást, nem állítasz be alapértelmezést egyikhez se, majd minden dokumentumot egy másikba nyitsz meg. Majd kirakod az ikonjaikat az asztalra, Home gombbal odaváltasz, aztán onnan rányomsz egy másik ikonjára, és így tovább.
Elég ganaj megoldás, csak végszükség esetére. Nem tudom más OS-eken ez működik-e. De látatlanba azt mondanám, hogy az ottani App-ok se tudnak sokkal többet. Sőt...
Természetesen ezt nem tudom biztosra mondani, mert gondolom van legalább egy tucat Office App, én meg csak a népszerűbbeket próbáltam, mint GoDocs, QuickOffice.
Egyébként szerintem általánosságba igaz hogy az Android tudása Office területen tényleg nagyon szegényes.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Esztétikai hiba, akciós! - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest