Aktív témák
-
Necc
addikt
A go team ugynokenek fizetett hirdeteset olvastak
Nalam egy dolog biztos a TI-backuppal kapcsolatban: backup/restore lefagy... vagyis csak beall minta szog, pereg a kis kerek de tenyleges IO nem tortenik mogotte, es k[]ara irrital, hogy allandoan reboot, reboot, reboot (mert ugye TI-backup nelkul nem tudom kiutni a lefagyott ti-backupp processzt
).
Restore utan kap az SD egy formazast, es a nullarol ujrakonfiguralom a TI-t (amugy is ujra kell mert sajnos az /sdcard -rol hajlando csak az app beolvasni a dolgokat, az uj telo meg /sdcard/ext-sdcard neven mountolja be a tenyleges SD kartyat...)
u.i.: remek, 6. reboot az alkalmazasok felenel...
#48911:
Elnezest elfelejtettem megemliteni +1 fontos szempontot: titkositas is kell, ugyanis cloudba tolom fel a biztonsagi mentest, es en nem vagyok hajlando titkositas nelkul bizalmas informaciokat feltoletni barhova (ceges adatokat es kenyes privat adatokat is tartalmaz a backup).
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest