Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Monitorkalibráló eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Felreerthetoen fogalmaztam, nem azt akartam mondani hogy nincs ertelmuk, hanem, hogy az en esetemben nem feltetlenul van letjogosultsaguk. Ettol fuggetlenul a Llama-t es a Tasker-t is nagyon jo alkalmazasoknak tartom es mar egy jo ideje gondolkodom, hogy mire lehetne jo az en esetemben, mert tenyleg nagyon otletes. (Peldaul ami nagyon vicces es tetszett, hogy be lehet peldaul azt is allitani, hogy valtoztassa meg a hatterkepet naponta tobbszor, napszakonkent valami masra. De azert csak emiatt nem fogom megvenni. )
Majd ha lesz idom, elolvasom reszletesen az emlitett tasker-topikot, hatha van valami, amire jo lenne nekem is.
Mas: A play-store 3.7.15-tel kapcsolatos reakciokat koszonom, na majd meglatjuk, mikor valtozik.
Aktív témák
- PlayStation 5
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy Buds FE
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest