- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48560 üzenetére
Először is bocs, ha bárkinek is bántottam a kis lelki világát. Én kérek elnézést, ha nem értitek vagy félre értitek amit írok. Biztos nem volt egyértelmű, hogy vicceskedve és nem sértőn írtam. Az emotikonok, magyarul érzelemképek nyilván nem adják mindig vissza azt amit gondol az ember.
Elég régóta itt vagyok a PH-n, ismerem a fórumozás szabályait, be is tartom azokat, nem szorulok kioktatásra, még akkor sem, ha valakinek esetleg túl soknak tűnik egymás után 4 (köszönő) hozzászólás. A hangnem velem szemben sem volt éppen baráti Probert75 felől: "Vazze!"=(baszd meg). Ezt én poénosan fogtam fel, főleg mikor megláttam az avatarját a morcos kutyafejet, ezt jegyeztem meg először és nem a nevét. A hangnemem tényleg nagyon durva lehetett, hogy kutya fejnek hívtam pirulós mosolygós arccal megtoldva. Ja és figyelmebe vettem amit kért így az új hsz-t már többször szerkesztettem.
Az nyilván senkit sem érdekelt, hogy a 4 egymást követő hsz. azért is született, mert köszönetet akartam írni személyesen, és így tűnt gyorsabbnak, rövidebbnek.
Másrészt több post-óta, simán értetlen hülyének bélyegeztek, annak ellenére, hogy többször leírtam értem és nem is foglalkoztam volna a témával, ha az egyik kolléga fel nem vet még egy kérdést.
A kis mitugrász lehet minden téren idősebb nálatok, de a rang és a kor sem számít. Az intelligens hozzáállás pedig ott kezdődik, hogy nem kérdőjelezed meg a másik ember intelligenciáját az alapján, amit néhány fórum hsz. alapján látni vélsz. A normálisan reagálás pedig meg volt úgy hiszem, mivel azonnal figyelembe vettem a kolléga kérését (dorgálását). Akit tényleg nem értem miért kellet védeni, hiszen nem bántotta senki.
Egyébként meg ezért a kis hülyeségért generáltatok egy jó pár fölös hsz-t.
Nem is tudom minek válaszoltam, ilyen mitugrászosan intelligensen sokat, mert lehet most az lesz a baj.
Téma részemről lezárva. A nagyszemű vihogó troll -
Probert75
addikt
válasz
bepken #48560 üzenetére
Köszönöm hogy mellém áltatok! Igaz nincs szükségem védelemre. Pláne nem az ilyen kis mitugrászok ellen. Én csak azért tettem szóvá, mert így is sok a hozzászólás. Nem kell még feleslegesen szaporítani is. Egyre nehezebb keresni a hozzászólások között, ha éppen szükség van infóra. Így sokszor már tényleg egyszerűbb kérdezni. De azért ne 5-6 hozzászólásban tegyük ezt, ami beleférne egybe is. Ha részletes leírás kell, akkor kérje azt privátba például.Téma részemről lezárva. Ha neki ez tetszik és lekezelően teszi, legfeljebb egy idő után nem kap majd választ.
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest