- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
bepken #48227 üzenetére
Elég sok telefon közt költöztettem már címjegyzéket (mert én vagyok a családban kocka, mindenki más kb. informatikai analfabéta) és ez szinte mindig olyan volt, hogy átlagember aki nem harcedzett IT területen, nem sűrűn oldja meg, van, hogy egy gyártón belül sem. Kavarás Outlook-al, VCF-ekkel (ami ált. névjegyenként egy keletkezik, de van hogy nem), CSV-kkel... kavarás keresztnév VS családnévvel (hungarikum...), elcsesződő ékezetekkel... volt már minden. Egyszerűen nem érdekli a cégeket ez a rész, ami furcsa, mert szerintem ez az átlagembert elriasztja az új készülék vásárlásától. A Google Contacts ezért csodás, de... ott görgetnek akadályt az egyszeri ember elé, mikor oda átpakolná a telefonkönyvedet. Ráadásul nem sokan tudják, hogy mi ez az egész, meg hogy ilyet lehet... honnan tudnák? A Google fiókot ugyan eléggé követeli a telefon, csak épp attól még nem tölti fel a telefonszámokat, hogy van fiókod... nincs is rá parancs, hogy tegye át őket oda! Exportáljál... jaj, de egy fájlba... stb.
Bénák, na.
De a csúcs, ahogy ezt T-Mobilnál intézik. Általában kiírják a SIM-re ha nem volt ott eleve (ha nem fér rá, akkor lazán "hát sajnos nem mind fért rá"), és átteszik a SIM-et az új készülékbe, aztán viszlát paraszt, ott a telefonod. Vajon 2012-ben sem tudják még, hogy ezzel eldobnak minden mezőt egyetlen telefonszám kivételével, és lecsonkolják a hosszabb neveket? (Múltkor ismerősnek e mellé még véletlenül leformázták az SD kártyáját is, úgyhogy a régi fotói elvesztek... Ezt is én közöltem vele, hogy azért nem találja őket.)
Jah... olyan is volt családban, hogy átrakták a SIM-et, és furcsa ";"-vel teli trutyi lett a névjegyzékből. Azaz, még ez sem garantált hogy működik, holott azt hittem az SIM-es formátum ha még buta is, legalább fix. Hát a valóságban nem...
Aktív témák
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest