Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Az a gáz, hogy itt Miskolcon a Mediaban alig van telefonhoz való headset, ami mikrofonos. Találtam 1, azaz egy darab Samsungot, ami még régi csatlakozós volt
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk 
Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk