Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Az a gáz, hogy itt Miskolcon a Mediaban alig van telefonhoz való headset, ami mikrofonos. Találtam 1, azaz egy darab Samsungot, ami még régi csatlakozós volt
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk 
Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk